Atama Ve Görevden Alma Kararlari Resmi Gazete'de

Bazi kurum ve kuruluslara iliskin atama ve görevden alma kararlari Resmi Gazete’de yayimlandi.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in imzasiyla Resmi Gazete’de yayimlanan kararlara göre, Özellestirme Idaresi Baskanligi’na, Özellestirme Idaresi Baskan Yardimcisi, Bekir Emre Haykir, Vakiflar Genel Müdürlügü’nde açik bulunan Rehberlik ve Teftis Baskanligi’na Mustafa Kemal Aran, Sanayi ve Teknoloji Baskanligi’nda açik bulunan Kahramanmaras Il Müdürlügü’ne Kadir Uysal atandi.

Hazine ve Maliye Bakanligi Dis Ekonomik Iliskiler Genel Müdürü Kemal Çagatay Imirgi görevden alinirken yerine Serhat Köksal atandi. Konya Ovasi Projesi Bölge Kalkinma Idaresi Baskanligi Baskan Yardimcisi Halil Ibrahim Tongur, görevden alinirken yerine Haluk Yilmaz atandi. Gençlik ve Spor Bakanligi Bursa Gençlik ve Spor Il Müdürü Salih Basparmak ise görevden alindi.

Ticaret Bakanligi’na iliskin atamalar

Ticaret Basmüfettisliklerine, Ticaret Basmüfettisleri Veysel Maden, Deniz Okan Savas, Serkan Göktas, Vedat Erkoyuncu, Bengü Güvercin, Emre Dagistanlioglu, Mehmet Emre Nar, Recep Ceyhan, Sami Cankat Sezgin, Ufuk Oruçoglu, Mehmet Sahan Anin, Muhammed Abdullah Safa ve Fatih Masatli atandi.

Strateji ve Bütçe Baskanligi’na iliskin atamalar

Sektörler ve Kamu Yatirimlari Genel Müdür Yardimciligi’na Faruk Cirit ve Murat Deliçay, Bütçe Genel Müdür Yardimciligi’na Ali Rençber, Ömer Nuri Türksen, Halil Ibrahim Kurdoglu, ISEDAK ve Uluslararasi Kalkinma Is Birligi Genel Müdür Yardimciligi’na Selçuk Koç atandi.
Kaynak: İHA