Kaymakam Gürçam, Vatandasin Sofrasinda Iftarini Açti

Adana’nin Kozan ilçesi Kaymakami Safak Gürçam, Cerit Mahallesi’nde yasayan Yildiz ailesine iftarda konuk oldu.

Kaymakam Gürçam, Vatandasin Sofrasinda Iftarini Açti
Kozan’da kirsal mahallerde vatandaslari ziyaret eden Kaymakam Safak Gürçam esi Petek Gürçam ile birlikte Cirit Mahallesi’nde Mustafa Yildiz isimli vatandasin evine konuk oldu.

Cerit köyünde Mustafa Yildiz ve esi Güllü Yildiz’i ziyaret ederek iftar sofrasina konuk olan Gürçam, "Vatandaslarimiz, ögrencilerimiz ile sik sik bir araya geliyoruz. Bugünde Ramazan’in bereketli sofralarinda Yildiz ailemiz ile bir araya geldik. Mustafa bey ilçemizde çok güzel ahsap el sanatlari yapiyor. Güzel bir el sanatini ve hayranlikla çalismalarini takip ediyoruz. Bugünde o bereketli ramazan sofrasinda bir araya geldik” dedi.

Mustafa Yildiz, Kaymakam Safak Gürçam ve esini agirlamaktan onur duyduklarini ifade ederek, “Kendi köyümde ahsaptan gemiler yapiyorum. Farkli bir çok ürün çikariyorum. Tarihi çarsida bu çalismalari tarihi dükkanlarda sergilemeyi turizmde tanitmak çok isterim. Kaymakamimiz esi ile birlikte köyümüze geldi çok mutlu olduk. Devletin vatandasin sofrasinda samimi bir aile ortami kurmasi gurur verici” diye konustu.

Kaynak: İHA