Baskan Tanir, Sehit Aileleri Ve Gazilerle Iftarda Bulustu

Kestel Belediyesi tarafindan düzenlenen iftar yemegi, sehit yakinlari ve gazileri bir araya getirdi.

Baskan Tanir, Sehit Aileleri Ve Gazilerle Iftarda Bulustu
Kestel Belediyesi tarafindan sehit aileleri ve gaziler onuruna, Belediye Dügün Salonunda iftar yemegi düzenlendi.

Yemege, Belediye Baskani Önder Tanir, Kestel Kaymakami Recep Öztürk, AK Parti Kestel Ilçe Baskani Nesri Demir, MHP Kestel Ilçe Baskani Tarkan Toraman, Ilçe Jandarma Komutani Can Ayhan, Ilçe Emniyet Müdürü Okan Sen, Kestel Ilçe Müftüsü Dr. Faruk Çelik, sehit yakinlari ve gaziler katildi.

Kestel Ilçe Müftüsü Faruk Çelik’in yaptigi dua sonrasi, ezan vaktiyle birlikte oruçlar açildi. Sehit aileleri ve gazilerle birlikte uzun uzun sohbet eden Kestel Belediye Baskani Önder Tanir, iftarin ardindan yaptigi konusmada “Bugün mübarek Ramazanin iftarini sehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz ile birlikte açiyor olmanin vermis oldugu mutlulukla sözlerime baslamak istiyorum. Mukaddes degerler için canlarini feda eden aziz sehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmetle, minnetle aniyor, hayatta olan gazilerimize saglikli ömürler diliyorum. Bu iftar programina tesrif ederek, bizleri sereflendirdiginiz için çok tesekkür ediyoruz” dedi.

Kestel Belediyesi tarafindan düzenlenen programa katilan sehit aileleri ve gaziler, bir arada oruç açmaktan memnuniyet duyduklarini ifade etti.

Kaynak: İHA