Halk Otobüsünde Fenalasan Genç Kizi Soför Hastaneye Yetistirdi

Kocaeli’de halk otobüsü soförü Salih Küçük, otobüste fenalasan genç kizi hastaneye yetistirdi. Otobüsü hiçbir durakta durdurmadigini söyleyen Küçük, "Ben de bir kiz babasi oldugum için o anda kizimizi kendi kizim gibi düsündüm. Elimden gelen oydu, onu da yaptim" dedi.

Halk Otobüsünde Fenalasan Genç Kizi Soför Hastaneye Yetistirdi


Izmit-Gebze arasinda çalisan 41 J 6059 plakali özel halk otobüsünde yolculuk yapan genç kiz, Körfez Hereke mevkiinde aniden fenalasarak yere düstü. Diger yolcular fenalasan genç kiza müdahalede bulunurken, aracin dörtlülerini yakan sürücü Salih Küçük ise hiçbir durakta durmadan Derince Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne gitti. Tedavi altina alinan genç kizin saglik durumunun iyi oldugu ögrenildi.

"Kendi kizim gibi düsündüm"

Olayi anlatan 58 yasindaki sürücü Salih Küçük, "18-20 yaslarinda bir kizimiz dün rahatsizlandi. Büyük ihtimal kalp krizi geçirdi. Hareket halindeyken dikiz aynasinda baktigimizda yolcumuzun dengesiz bir sekilde saga sola gidip geldigini gördüm. Görünce de yolculari uyardim. Kiz düsecek gibiydi ‘Tutun’ dedim. Tuttular ama kiz düstü. Düsünce de yolcularimiz müdahale etti. Ben öncesinde arabayi müsait bir yere çekip durdum. Ilk müdahaleyi yaptik. Sonra ön koltuga yanimiza aldik kizi. Suyunu içirdik. Arabanin bütün camlarini açip, ön kapiyi açip havalanmasini sagladiktan sonra 5-6 durak durmadan Derince Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne yetistirdik. Sükür, durumu iyi. Ben de bir kiz babasi oldugum için o anda kizimizi kendi kizim gibi düsündüm. Elimden gelen oydu, onu da yaptim" dedi.

Kaynak: İHA