Dünya Agrililar Gününde Köy Çocuklari Sinema Ile Bulustu

Agri Belediye Baskani Savci Sayan, “04.04 Dünya Agrililar Günü” etkinlikleri kapsaminda Merkeze bagli Karasu köyündeki çocuklari sinema ile bulusturdu.

Dünya Agrililar Gününde Köy Çocuklari Sinema Ile Bulustu
“04.04.Dünya Agrililar Günü” nedeniyle çesitli etkinlikler düzenleyen Agri Belediye Baskani Savci Sayan, Agri merkeze yaklasik 15 kilometre uzaklikta bulunan Karasu Köyü Ilkokulu ögrencileri ile bir araya geldi.

Burada ögrencilerle yakindan ilgilenen Baskan Sayan, daha önce hiç sinemaya gitmemis ögrencilere sürpriz yaparak, onlari kendi kullandigi otobüsle Agri Ibrahim Çeçen Üniversitesi Ögrenci Yasam Merkezindeki sinema salonuna götürdü.

Ögrencilerle birlikte film izleyen Belediye Baskani Savci Sayan, film sonrasi ögrencilere çesitli hediyeler verirken, Sayan’in sürprizi ile mutlu olan ögrenciler, Sayan’a tesekkür etti.

Dünya Agrililar Günü dolayisiyla düzenledikleri etkinliklerle ilgili konusan Baskan Sayan, “Dünya Agrililar Gününü kutlama etkinlikleri içerisinde çocuklarimizi sinema ile bulusturma etkinligimiz de vardi. Ben de Karasu köyümüzden çocuklarimizi aldim. Üniversitemizdeki sinema salonuna götürüyorum. Insallah eglenceli bir gün geçirmislerdir. Buradan bütün Türkiye’ye selamlar ve saygilarimizi gönderiyorum. Bugün herkes Agrili olsun. Agri için bir paylasim yapsin. Bugün 4 Nisan. 04 plakali Agri’nin Dünya Agrililar Günü. Ben tekrar vatanin en ücra köselerinden biri olan Agri’dan Tekrardan bütün Türkiye’ye selamlar ve saygilar gönderiyorum. Çocuklarimizin, ögretmenlerimizin ve köylü kardeslerimizin de selamlari var. Allah’a emanet olun.” dedi.

Kaynak: İHA