Ne Yangin Ne Duman Onlari Alisveristen Vazgeçiremedi

Afyonkarahisar’da 6 katli apartmanin en üst katindaki dairede çikan yangin kisa sürede çatiya da siçradi. 4 itfaiyenin ekibinin müdahale ettigi yanginin çiktigi binanin en alt katindaki magazalarda ise yogun dumana ragmen vatandaslar hiçbir sey olmamis gibi alisverislerine devam etti.

Ne Yangin Ne Duman Onlari Alisveristen Vazgeçiremedi
Olay, Cumhuriyet Mahallesi Kadinana Caddesi üzerindeki 6 katli binanin en üst katindaki dairede meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, dairenin mutfak kisminda elektrik kontagindan dolayi yangin çikti. Kisa sürede büyüyen yangin evin diger kisimlari ile çatisina siçradi. Duman ve alevleri gören çevredekiler ise itfaiyeyi arayarak yardim istedi. Ihbar üzerine bölgeye çok sayida itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yangin bölgeye gelen itfaiye ekiplerinin yaklasik 1 saatlik müdahalesi sonrasi söndürüldü. Yangin söndürme çalismalari esnasinda alevlerin yükseldigi binanin en alt katindaki dükkanlarda vatandaslarin alisverislerine devam etmesi ise dikkatlerden kaçmadi.

Polis ekipleri ise vatandaslarin olay yerine çekilen güvenlik seridinin içine girmemesi için uzun süre ugras verdi. Yanginin çikis nedeniyle ilgili inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA