Erzurum'da 'Bayraminiz Kemerli Olsun' Uygulamasi

Içisleri Bakanliginin "Bayraminiz kemerli olsun" uygulamasi baglaminda Erzurum’da Vali Okay Memis’in katilimiyla trafik denetimi yapildi.

Erzurum'da 'Bayraminiz Kemerli Olsun' Uygulamasi
Erzurum Valisi Okay Memis, beraberindeki Il Emniyet Müdürü Levent Tuncer ve Il Jandarma Komutani Albay Ilker Simsek ile bayram dolayisiyla denetimlerin yogunlastigi Erzurum-Erzincan kara yolu Askale uygulama noktasinda polis ve jandarma görevlilerine eslik etti.

Sürücülere brosür dagitip seker ikraminda bulunan Memis, trafik güvenligine dikkati çekmek için "Bayraminiz kemerli olsun" kampanyasina destek vererek sürücüleri dikkatli araç kullanmalari konusunda uyardi.

Vali Memis, Erzurum’un trafik akisinin yogun bir kent oldugunu belirterek, farkindalik olusturmak amaciyla kontrollere katildigini söyledi.



Bu tür faaliyetlerin gerçeklestirilmesinde emegi geçen kahraman polis ve jandarma ekiplerine tesekkür eden Memis, "Insanlarin kendi kontrolünde hareket etmesi çok önemli. Sagligimizda kendi doktoruz oldugumuz gibi kendi polisimiz, jandarmamiz da olmamiz çok önemli. Trafikte süratle gitmek yerine hiz kurallarina ve araç takip mesafesine uyalim, ön ve arka koltukta emniyet kemerine çok dikkat edelim." dedi.

Kaynak: İHA