Zeytinburnu'nda Husumetlisine Kursun Yagdirdi

Istanbul Zeytinburnu’nda bir süpheli, park halindeki aracin içinde oturan husumetlisine kursun yagdirdi. Saldirgan süpheli kosarak olay yerinden uzaklasirken, vücudunun farkli yerlerinden vurulan sahis, arkadaslari tarafindan hastaneye kaldirildi. Saldiri anlari ise bir is yerinin güvenlik kameralarina yansidi.

Zeytinburnu'nda Husumetlisine Kursun Yagdirdi
Olay, Zeytinburnu Veliefendi Mahallesi’nde Cuma günü saat 16.00 siralarinda meydana geldi. Iddiaya göre, A.T. park halindeki otomobilin içinde otururken süpheli kisi sakin adimlarla aracin yanina geldi. Süpheli, bir anda belindeki silahi çikararak husumetlisine 4-5 el ates etti. Kursunlarin hedefi olan A.T., aracinin içinden çikarak kendini kaldirima birakti. Arkadaslari yarali A.T.’yi otomobile geri bindirerek hastaneye götürdü. Vücudunun farkli yerlerine kursun isabet eden A.T.’nin hayati tehlikesi bulunmadigi ögrenildi. Saldirgan kisi hizla olay yerinden uzaklasirken silah seslerini duyan polis ekipleri pesine takildi. Uzun süren kovalamacanin ardindan saldirgan izini kaybettirmeyi basardi. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri süpheliyi yakalamak için çalisma baslatti. Saldiri anlari ise bir is yerinin güvenlik kameralarina yansidi.

Silah seslerini duyduktan sonra olay yerine gelen mahalle sakini, “Ben o an da kahvedeydim. Silah seslerini duydum. Dört bes el ates edildi. Disari çiktigimizda herkes gitmisti. Sahsin asagiya dogru kaçtigini gördük. Biz ates edildikten sonra disari çiktik. Olay anini göremedik. Vurulan kisiler arabanin içindeydi, arabayla gittiler. Herhangi bir sey göremedik” seklinde konustu.

Kaynak: İHA