Kadirli'de Günde 5 Bin Kisiye Sicak Yemek

Kadirli Belediyesi, Ramazan ayi boyunca 5 bin ihtiyaç sahibi vatandasa sicak yemek ikraminda bulunuyor. Günlük 3 çesit olarak çikartilan yemekler iftar saatine yakin bir zamanda sicak olarak vatandaslara servis ediliyor.

Kadirli'de Günde 5 Bin Kisiye Sicak Yemek
Kadirli Belediyesi, Ramazan ayinda ihtiyaç sahibi aileleri unutmadi. Kazanlarda özenle hazirlanan çesit çesit yemekler asevine gelemeyen vatandaslar için iftara saatine yakin bir zaman kal sicak olarak vatandaslara servis ediliyor. Ramazan ayi boyunca 5 bin kisiye 3 çesit yemek verilecegini belirten Belediye Baskani Ömer Tarhan, ihtiyaç sahibi, yasli, hasta, engelli ve kimsesizleri ihmal etmeyeceklerini söyledi.



Ramazanin paylasmak oldugunu belirten Kadirli Belediye Baskani Ömer Tarhan. “Milletçe birlik ve beraberligin daha da güçlendigi mübarek Ramazan ayini karsilamanin mutlulugu içindeyiz. Asevin kapasitesini artirarak asevimizde günlük 2 bin kisiye, iftara asevimize gelemeyen 3 bin ailemizin de evlerine asevimizde kendi asçilarimiz tarafindan hazirlanan ve ekiplerimiz tarafindan 3 çesit sicak yemegi 5 araç ve 15 personelle evlere götürüyoruz. Ayrica saat 15.00 ile 18.00 saatleri arasinda da evlere dagitim yapiyoruz. Ilçemizde hiçbir vatandasimizin yataga aç girmemesi için büyük bir özveriyle çalisiyoruz. Ramazan pidesi ve Ramazan kolileri de dagitacagiz. Ramazan paylasmaktir. Asevimizde asimizi paylasirken bir yandan da ramazan ayi boyunca ihtiyaç sahibi ailelerimize ramazan pidesi ve temel ihtiyaçlardan olusan gida kolilerimizi de ulastiracagiz” diye konustu.

Baskan Tarhan, pandemi nedeniyle 2 yildir düzenlenemeyen Andirin Caddesi büyük iftar yemeginin 26 Nisan’da düzenlenecegini belirtti.

Kaynak: İHA