Pandemi Kurulu Üyeleri Unutulmadi

Malatya Valisi Aydin Barus, Dünya Saglik Örgütü’nün Pandemi ilan ettigi 2020 yilindan bu güne kadar tüm dünyayi etkisi altina alan yeni tip korona virüs (Covid-19) salgini ile mücadelede görev alarak önemli çalismalar yapan Malatya Inönü Üniversitesi Halk Sagligi Ana Bilim Dali Baskani Prof. Dr. Ali Özer ve Inönü Üniversitesi Enfeksiyon Hastaliklari Ögretim Üyesi Prof. Dr. Yasar Bayindir’a plaket takdim etti.

Pandemi Kurulu Üyeleri Unutulmadi
Valilik makaminda gerçeklesen programa Inönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kizilay, Il Saglik Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli, Prof. Dr. Ali Özer ve Prof. Dr. Yasar Bayindir katildi.

Saglik ordusunun deneyimli doktorlarindan korona virüs Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Ali Özer ve Il Pandemi Kurulu üyesi Prof. Dr. Yasar Bayindir’a tesekkür ederek sözlerine baslayan Vali Aydin Barus, “Gerek ülkemizin gerekse ilimizin salgin ile mücadelesinde özverili çalismaniz ve üstün gayretiniz ile kararlar alma noktasinda tüm topluma yol gösterici oldunuz. Bu salgin ile mücadele edindigimiz deneyim sayesinde baska salginlara karsi da saglik çalisanlarimizin her zaman hazir oldugunu görebiliyorum. Bu da bizlerin gelecege güvenle bakmasini sagliyor. Sizleri tebrik ediyor ve basarilarinizin devamini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA