Adim Atilacak Yer Kalmadi Açiklamasi Deniz Manzarali 10 Bin Kisilik Iftar

Tekirdag’da Süleymanpasa Belediyesi ve hayirsever bir is insaninin destekleriyle sahil dolgu alanda 10 bin kisilik iftar verildi. Iftar programinin düzenlendigi alanda adim atilacak yer kalmadi.

Adim Atilacak Yer Kalmadi Açiklamasi Deniz Manzarali 10 Bin Kisilik Iftar


Tekirdag’in Süleymanpasa ilçesinde Belediye ve hayirsever bir is adaminin destekleriyle düzenlenen ‘Gönül sofralari’ iftar programina binlerce kisi katildi.

Kadir Gecesi’nde sahil dolgu alaninda kurulan sofralarda bir araya gelen binlerce vatandas, deniz manzarasi esliginde iftar yaparken, dev iftar programinda adeta adim atilacak yer kalmadi. Dev iftar programi dron ile havadan görüntülendi.

Iftar programina katilan Süleymanpasa Belediye Baskani Cüneyt Yüksel yaptigi açiklamada, “Tüm Islam aleminin mübarek Kadir Gecesi’ni kutluyorum. Ramazan ayi boyunca suana kadar 90 bin kisiyle beraber iftar açtik. Sehrimizin nüfusunun yarisi kadar vatandaslarimizla gönül sofralarinda bulustuk. Insanlarimiz birlik ve beraberligi ne kadar çok özledigini gösterdi. Allah hepsinden razi olsun. Ben bu sehrin bir çocugu olmaktan, bir ferdi olmaktan bu aksam bir kez daha gurur duydum” dedi.

Kaynak: İHA