Takside Yangin Çikti, Is Yeri Ile Iki Katli Ev Yandi

Adana’da su almak için bakkal dükkani önünde duran takside çikan yanginda is yeri ve iki katli evde maddi hasar olustu. Bakkal sahibi takside çikan yanginin dükkanini küle çevirdigini söyledi.

Takside Yangin Çikti, Is Yeri Ile Iki Katli Ev Yandi
Edinilen bilgiye göre olay Seyhan ilçesi Yesilyurt Mahallesinden meydana geldi. Iddiaya göre 01 T 1598 plakali taksi sürücüsü Kemal T. su almak için bir bakkalin önünde aracini park etti. Taksiden inen Kemal T. bakkaldan su istedi. Ancak bu sirada taksi de yangin basladi.

Bakkal sahibi Hasan Tavaci ve taksici yangini söndürmek istedi. Ancak yangin bir anda büyüyerek bakkali ve iki katli evi sardi. Hemen itfaiye ekiplerine haber verildi.

Itfaiye ekipleri gelene kadar yangin büyüyerek bakkal dükkanini ve iki katil evi tamamen sardi. Ekipler yangini kisa sürede söndürdü. Ancak yangindan sonra taksi demir yiginina dönerken, bakkal da küle döndü. Evin iki katinda da maddi hasar meydana geldi. Çikan yangin ise etraftaki vatandaslar tarafindan cep telefonuyla an be an görüntülendi. Bakkal dükkani sahibi Hasan Tavaci, dükkaninin önünde bir taksinin durdugunu içinden inen sahsin su istedigini suyu verdigi sirada takside yangin çiktigini belirterek, “Ben ve taksi sahibi yangina müdahale ettik ancak söndüremedik. Yangin bir anda büyüdü ve tüm binayi sardi. Hiçbir sey yapamadik. Çok büyük maddi hasarim var. Ne oldugunu anlamadan yangin çikti canimizi da zor kurtardik” dedi.

Kaynak: İHA