Kocaman Yürekli Minikler Ramazan Ayinda Ihtiyaç Sahiplerini Unutmadi

Afyonkarahisar’da ilkokul ögrencisi çocuklarin ‘1 paket makarna’ ile baslattigi yardim kampanyasi kisa sürede büyürken, 17 adet temel gida ürününden olusan yardim 42 yardim kolisi ihtiyaç sahiplerine ulastirilacak. Çocuklarin kolilerin içerisinde yer alan gida maddelerinin bir çogunu evlerinden getirdikleri belirtildi.

Kocaman Yürekli Minikler Ramazan Ayinda Ihtiyaç Sahiplerini Unutmadi
Isiklar Bali Sultan Ilkokulu Müdürü Abdullah Baydur, bir paket makarna ile baslayan yardim kampanyalarinin çig gibi büyüyen bir yardimlasma hareketini dönüstügünü ifade etti.

Baydur, “Ögrenciler evlerinde ne varsa bir paket makarna, bir paket bulgur, bir paket pirinç ile baslattigi bu çalisma kasaba geneline yayilarak 17 adet temel gidadan olusan 42 adet ramazan kolisine dönüstü.

Bu yardimlasma faaliyetinde en önemli detay tüm çocuklarin özellikle dar gelirli ögrencilerimizin de bu çalismaya evlerindeki bir paket temel gida ile dahil olmalari ve annelerimizin yazin sicaginda kisin yemek için kaynattigi bulgurunu sekerini üç bes posete, yagini birer litrelik siselere bölerek bu çalismaya destek vermeleri oldu. Diger bir detayda paketleme ve dagitim bitmesine ragmen yardim faaliyetinin velilerimizce devam ettirilmesiydi. Sonradan gelen paketlerle 15 adet daha ramazan kolisi yapilarak ihtiyaç sahiplerine ulastirildi” dedi.

Öte yandan, çocuklarin yardim kolilerini hazirladiklari anlar ise bir video klipe dönüstürüldü ve klip sosyal medyada büyük ilgi gördü.
Kaynak: İHA