Ramazan Etkinlikleri Tasavvuf Konseri Ile Son Buldu

Akyazi Belediyesi tarafindan gerçeklestirilen ve 3 gün devam eden Ramazan etkinlikleri, Tarik Genç’in tasavvuf müzigi konseri ile son buldu.

Ramazan Etkinlikleri Tasavvuf Konseri Ile Son Buldu
Akyazi Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami ile Akyazililarin güzel vakit geçirmeleri için ilçe merkezinde düzenledigi ve 3 gün süren Ramazan etkinlikleri sona erdi. Etkinliklerin üçüncü ve son gününde Tarik Genç tasavvuf müzigi konseri ile Akyazililarla bulustu. Çarsi içinde gerçeklestirilen konsere Akyazi Belediye Baskani Bilal Soykan’in yani sira Akyazi Kaymakami Yakup Güney, Cumhuriyet Bassavcisi Ufuk Turan ve Akyazili vatandaslar katildi.

Semazen gösterisinin de yapildigi programa yogun ilgi gösteren Akyazililar, zaman zaman söylenilen eserlere eslik etti. Etkinliklerine yogun ilgi gösteren Akyazililara tesekkür eden Belediye Baskani Bilal Soykan, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’nda çocuklarimizin güzel vakit geçirmeleri ve bayramlarini doyasiya yasamalari için düzenledigimiz etkinliklerimizin sonuna geldik. Ilk iki gün çocuk eglenceleri ve Hacivat- Karagöz gösterileri ile geçen etkinliklerimizin son gününde hemserimiz olan Tarik Genç kardesimizin tasavvuf müzigi eserlerini dinledik. Akyazili hemserilerimiz üç gün boyunca yapilan tüm etkinliklerimize yogun ilgi gösterdiler. Bu ilgi bizleri de oldukça memnun etti. Özellikle çocuklarimizin mutlulugu bizler için çok degerli. Akyazi Belediyesi olarak çocuklarimiza ve vatandaslarimiza yönelik bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA