Durakta Yolcu Indirirken Dehseti Yasadilar Açiklamasi 11 Yarali

Sakarya’nin Sögütlü ilçesi D-650 Karayolu’nda yolcu indiren özel halk otobüsüne kamyonunun arkadan çarpmasi neticesinde meydana gelen trafik kazasinda 11 kisi yaralandi. Dehset anlarini yasayan yolcu ise korku dolu anlari anlatti.

Durakta Yolcu Indirirken Dehseti Yasadilar Açiklamasi 11 Yarali
Kaza, Sögütlü ilçesi D-650 Karayolu Rüstemler Mahallesi mevkii Adapazari istikametinde meydana geldi. Alinan bilgiye göre, Rüstemler Mahallesi girisinde yer alan durakta yolcu indirmek isteyen I.P. idaresindeki 54 J 2561 plakali özel halk otobüsüne, ayni istikamette seyir halinde olan Y.G. idaresindeki 16 U 8051 plakali kamyon arkadan çarpti. Çarpismanin etkisi ile dereye sürüklenen otobüs dere kenarinda durdu. Kazada sürücü I.P. ve araçta bulunan 11 kisi yaralandi. Olay yerine çok sayida saglik, polis ve tedbir amaçli itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekipleri yaptiklari ilk müdahale sonrasinda yaralilari çevre hastanelere kaldirdi. Konuya iliskin inceleme baslatilirken, evlerine gitmek isterken dehseti yasayan yolculardan Sevgi A. ise korku dolu anlatti.

“Ne oldugunu anlamadik, çok korktuk"

Kazayi anlatan yarali Sevgi A., “4 tane genç onlar Rüstemler’de inecegiz dediler. Tam durakta duracaktik o esnada ne oldugunu anlamadik, biranda derede bulduk kendimizi. Çok korktuk. Parmagim da sisti, kirildi sanirim” dedi.

Kaynak: İHA