Bashekim Domaç Açiklamasi 'Saglik Ordumuzun Her Ferdi Bizim Için Çok Kiymetli'

Bafra Devlet Hastanesi Bashekimi Uzm. Dr. Alaidddin Domaç, "Saglik çalisanlari olarak büyük bir aileyiz. Hasta ve hasta yakinlarimiz da bu ailenin birer parçasidir. Saglik ordumuzun her ferdi bizim için çok kiymetli" dedi.

Bashekim Domaç Açiklamasi 'Saglik Ordumuzun Her Ferdi Bizim Için Çok Kiymetli'
Samsun Bafra Devlet Hastanesinde nöbetçi saglik çalisanlari, refakatçilar ve hastane yönetimi iftarda bir araya geldi. Ramazan ayinin barisin kardesligin en yogun yasandigi Müslümanlar için çok kutsal bir ay oldugunu belirten Bashekim Uzm. Dr. Alaidddin Domaç, "Birlik, beraberlik ve dayanismanin pekistigi, rahmet ve bereketiyle gönüllere huzur veren bu kutsal günlerin dünyaya ve ülkemize hayirlar getirmesini temenni ediyorum. Biz saglik çalisanlari olarak büyük bir aileyiz. Hasta ve hasta yakinlarimiz da bu ailenin birer parçasidir. Saglik ordumuzun her ferdi bizim için çok kiymetli. Birlik ve beraberligin ne kadar önemli degerler oldugunu böylesi anlamli günlerde daha net bir sekilde görüyoruz. Tüm çalisma arkadaslarima gayret ve çalismalarindan dolayi bir kez daha tesekkür ediyorum" ifadelerini kullandi.

Iftar yemeginin ardindan hastane yönetimi servislerdeki nöbetçi saglik çalisanlarini ziyaret etti ve yatan hastalara ’geçmis olsun’ dileklerinde bulundu.
Kaynak: İHA