Vali Dagli Açiklamasi 'Devletimize Emanet Olan Yavrularimizi Kendi Çocuklarimizdan Ayri Tutmuyoruz'

Çocuklarla iftarda bulusan Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dagli, "Milletimizin devletimize emaneti olan degerli yavrularimizi kendi çocuklarimizdan ayri tutmuyoruz. Egitimlerinizi tamamlayarak hayata en iyi sekilde hazirlanmaniz için gayret gösteriyoruz" dedi.

Vali Dagli Açiklamasi 'Devletimize Emanet Olan Yavrularimizi Kendi Çocuklarimizdan Ayri Tutmuyoruz'
Samsun Valisi Zülkif Dagli, esi Nurgül Dagli, Canik Kaymakami Mahmut Halal, esi Nülifer Halal, Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi ve protokol üyeleri Canik Belediyesi tarafindan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami etkinlikleri kapsaminda düzenlenen iftar programinda çocuklarla ve gençlerle bir araya geldi.

Çocuklarin topluma yararli ve özgüvene sahip bireyler olarak yetismeleri için devletin her türlü imkâni sagladigini vurgulayan Vali Dagli çocuklara hitaben yaptigi konusmada, "Bugün iftar soframiz sizlerle senlendi. Milletimizin devletimize emaneti olan siz degerli yavrularimizi kendi çocuklarimizdan ayri tutmuyoruz ve sizlerin mutlulugunu kendi mutlulugumuz olarak görüyoruz. Sizlerin en iyi sartlarda yasaminizi devam ettirmeniz ve egitimlerinizi tamamlayarak hayata en iyi sekilde hazirlanmaniz için gayret gösteriyoruz. Inaniyoruz ki insallah sizler de gelecekte güzel yerlerde bu toplum için faydali isler yapan, kendi hayatinda basaridan basariya kosan insanlar olacaksiniz. Allah sizlere hiçbir sikinti yasatmasin. Bayraminizi kutluyor, yasaminizda saglik, mutluluk ve basarilar diliyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA