Sehrin Hastanesi 23 Nisan'da Minik Kalplerin Idaresinde

Iki yildan fazla süren pandemi sürecinin ardindan Kayseri Sehir Hastanesi’nde çocuk hastalarla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami kutlandi.

Sehrin Hastanesi 23 Nisan'da Minik Kalplerin Idaresinde
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami kutlamalari çerçevesinde temsili olarak hastanedeki çocuk hastalar Bashekim Prof. Dr. Emin Silay’in makamina oturdular. Bashekim Prof. Dr. Emin Silay, "Gelecegimizin teminati olan çocuklarimizin beden sagligi kadar ruh sagligini da çok önemsiyoruz. Onlarin gelisimi ve mutlulugu için elimizden geleni yapmaya çalisiyoruz. Bugün burada tedavi altinda olmalarindan dolayi bayram kutlamalarindan mahrum olmasinlar diye onlara bu programi düzenledik. Çocuklarimiz mutlu olursa dünyamiz daha güzel olur" dedi.

Programda Bashekim Prof. Dr. Emin Silay ve beraberindeki idareciler, ATM Saglik Grup Yöneticileri, çocuk hastaliklari doktorlari, çocuk gelisimi uzmanlari ve hastanenin gülen yüzü küçük kalpler eglence ekibi hep birlikte çocuk hastaliklari servislerinde yatarak tedavi gören çocuklari ziyaret ederek, nötropenik hastalara uygun olarak hazirlanan hamburger ve kurabiyeleri ikram etti. Ögle yemegi servisi esnasinda düzenlenen programda garsonlara palyaço kiyafeti giydirildi. Ellerinde hediyelerle hastane idarecilerini ve palyaço kiyafetli garsonlari karsilarinda gören çocuklar, sevince boguldu. Ardindan çocuk poliklinikleri ve çocuk acil servisi ziyaret edilerek yine çocuklara çesitli hediyeler dagitilarak bayramlari kutlandi.

Programin devaminda Kayseri Büyüksehir Belediyesi Spor A.S. tarafindan gelen ekipler hastane bahçesinde bayram kutlamalari yaparak, çocuk hastalara yatarak tedavi gördükleri için okullarinda kutlama yapamamalarinin eksikligini hissettirmemek adina bayram coskusunu yasatti.
Kaynak: İHA