Osmancik'ta Sehit Ve Gazi Ailelerine Iftar Yemeginde Bulustu

Çorum’un Osmancik Ilçesinde, Kaymakamlik tarafindan sehit ve gazi ailelerine iftar yemegi düzenlendi.

Osmancik Kaymakami Ayhan Akpay’in düzenledigi iftar programinda, iftar saatine yakin Ilçe Müftüsü Dr. Eyyup Aydin’in yaptigi duanin ardindan okunan ezanla oruçlarini açan sehit aileleri ve gaziler bir araya gelerek ramazan’in bereketini paylasmanin mutlulugunu yasadi.

Kaymakam Ayhan Alpay “Ramazan ayi birlik beraberlik ayidir. Ilçemizde her zaman devletimiz sizlerin yaninda. Sizlerin her türlü ihtiyaçlarini gidermek için bizde her zaman emrinizde ve yaninizdayiz. Dolayisiyla bu günlerde vesile oluyor. Ramazan aylarinda bir arada oluyoruz. Hem mübarek ramazan ayinin sevabindan faydalaniyor, hem de sizlerle beraber oluyoruz. Herkese hayirli ramazanlar diliyor, simdiden de ramazan bayraminizi tebrik ediyor, hepinizi Allah’a emanet ediyorum” dedi.

Asya Tesislerinde düzenlenen iftar programina, Osmancik Kaymakami Ayhan Akpay, Osmancik Belediye Baskani Ahmet Gelgör, Ilçe Jandarma Komutani J. Üstgm. Nuri Uyar, Cumhuriyet Savcisi Yunus Dönmez, Ilçe Emniyet Müdür Vekili Ahmet Dilbaz, Osmancik Sehit Aileleri ve Gaziler Dernegi Baskani Mustafa Sari, Sehit aileleri ve gaziler, Siyasi parti temsilcileri, Il Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ile kamu kurum ve kuruluslarin müdürleri ile davetliler katildi.

Kaynak: İHA