Germencik Belediye Baskani Öndes Tesla'yi Germencik'e Davet Etti

Germencik Belediye Baskani Fuat Öndes ilçenin katma degerinin artmasi ve markalasmasi için çalismalarini sürdürürken, Tesla’nin Türkiye’ye kurmayi planladigi 9 adet sarj istasyonunun bir tanesinin de Germencik’te kurulmasi için davet etti, teklifte bulundu.

Germencik Belediye Baskani Öndes Tesla'yi Germencik'e Davet Etti


Dünyaca ünlü elektrikli araba üreticisi Tesla’nin Türkiye sorumlusu Emir Tunçyürek ile görüsen Germencik Belediye Baskani Fuat Öndes, Tesla’nin 2023 yatirim plani çerçevesinde Türkiye’ye kurmayi planladigi 9 adet sarj istasyonunun bir tanesinin de Germencik’te kurulmasi için davet etti, teklifte bulundu.

"Sarj istasyonlarinin bir tanesinin Germencik’e kurulmasi için teklifte bulunduk"

Emir Tunçyürek ile sohbet eden Germencik Belediye Baskani Fuat Öndes sunlari kaydetti; “Emir Bey ile sohbet etme sansimiz oldu. Tesla’nin Türkiye’de kurmayi düsündügü sarj istasyonlarinin bir tanesinin de Germencik’te olmasi için teklifte bulunduk, kendilerini davet ettik. Tabi hemen olacak, oldu bitti denecek diye bir sey yok. Neticede bunlar büyük ölçekli global yatirimlar dolayisiyla takdir firmanindir. Ancak böyle bir girisimde bulunarak ilçemizin de talipli oldugunu kendilerine ilettik. Hos sohbeti ve güzel karsilamalari için kendisine tesekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA