Gelecegin Doktor Ve Saglik Yöneticileri Ilk Deneyimlerini Yasadi

Medicana Saglik Grubu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami etkinlikleri çerçevesinde MBA okullari ögrencileriyle koltuk devir teslim töreni gerçeklestirdi.

Gelecegin Doktor Ve Saglik Yöneticileri Ilk Deneyimlerini Yasadi
Medicana Saglik Grubu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami etkinlikleri çerçevesinde MBA okullari ögrencileriyle koltuk devir teslim töreni gerçeklestirdi. Sivas hastanelerinin ev sahibi oldugu programa MBA okullari, çesitli illerindeki kampüslerden ögrencileriyle katildi.

Programa Medicana International Ankara, International Istanbul, Çamlica, Atasehir, Avcilar, Bahçelievler, Kadiköy, Bursa, Sivas hastanelerinin ev sahipligi yapti. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 102. Yil açilis yil dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami kutlamalari Medicana Grup istiraklerinde cosku ve tebessümle kutlandi. Medicana Saglik Grubu ve MBA okullarinda çesitli programlarla düzenlenen kutlamalar renkli görüntülere sahne oldu. Medicana Saglik Grubu genel müdür, genel müdür yardimcilari, bashekim ve bashekim yardimcilarinin koltuklarinda deneyim yasayan MBA ögrencileri sorulariyla tebessüm ettirdi. Medicana Saglik Grubu Yönetim Kurulu Baskanligi koltugunu Ankara’dan devralarak programa katilan ögrenci Mahmut Utku Urgan “Bu koltuga oturmak ve bu görevi yürütmek beni oldukça heyecanlandirdi. Degisik ve bas döndürücüymüs” diyerek katilanlara keyifli anlar yasatti.

Doktorlardan ögrencilere özel mektup

Doktorlarin ögrencilere özel yazdigi mektuplarda “Sen kalbinde ülkenin bagimsizligini tasiyan bir bayrak, ellerinde aydinligin mesalesini tutan bir kahramansin. Inaniyorum ki gelecekte dünyayi daha iyi bir yer yapacaksin.” mesaji verildi.

Etkinlik doktor ve yöneticiler tarafindan ögrencilere verilen çiçek ve plaket takdimi ile sona erdi.
Kaynak: İHA