Bakan Kurum, Malatya Valiligini Ve AK Parti Il Teskilatini Ziyaret Etti

Çevre Sehircilik ve Iklim Bakani Murat Kurum Malatya Valilik ziyaretinin ardindan AK Parti Il Binasina geçerek Il Teskilati ile toplanti yapti.

Bakan Kurum, Malatya Valiligini Ve AK Parti Il Teskilatini Ziyaret Etti
Malatya Valiligi ziyaretinin ardindan AK Parti Il Baskani Ihsan Koca’yi ve teskilati ziyaret eden Bakan Kurum, burada il ve ilçe teskilat baskanlari bir araya gelerek istisare toplantisi yapti.

Il Teskilatinda konusan Bakan Kurum, terör örgütlerini yok edinceye kadar kararlilikla mücadele edeceklerini belirterek, “Suriye’de özel harekat polislerine yönelik saldirida Malatyali 1 polisin sehit düstügü haberini Malatya programinda aldi. Bakan kurum, “Mehmetçiklerimiz, emniyet güçlerimiz, milletimizle 84 milyonla bu mücadeleyi veriyorlar. Allah’in izniyle de bundan sonra da vermeye devam edecegiz. Tüm terör örgütlerini yok edene kadar da bu mücadelemiz kararlilikla sürecek” ifadelerini kullandi.

20 yildir sehirlerin çehrelerinin bastan asagi degistirildigini ifade eden Bakan Kurum, “ Biz, 84 milyonluk büyük ailenin kararlarina hep ortak almaya çalistik. Sehirlerimizin alt yapisini üst yapisini güçlendirecek projeler yaptik. 20 yildir sehirlerimizin çehresi adeta bastan asagi degistirildi. Tüm gönüllere girecegiz. Hiçbir kardesimizi ötekilestirmeyecegiz. Hizmet üretecegiz, eser üretecegiz milletimizin gönlüne girmek suretiyle bu anlayisla yatirimlarimizi projelerimizi yapacagiz” seklinde konustu.

“Afetlerde vatandasimizin hep yaninda olduk”

Her zaman istisareye önem verdiklerini ve anlayislarinin vatandasla birlikte yol yürümek oldugunu dile getiren Bakan Kurum, “Biz Malatya’ya her geldigimizde yatirimla, projeyle geliyoruz ve bu yatirimlari vatandaslarimizla, belediye baskanlarimizla, milletvekillerimizle, teskilatimizla istisare halinde yürütüyoruz. Her zaman bu istisareyi yaptik. Anlayisimiz milletimizle birlikte yol yürümek oldu. Bundan sonrada ayni anlayisla yürüyecegiz. Afetlerde vatandasimizin hep yaninda olduk” diye konustu.

Ihsan Koca Malatya katkilarindan dolayi Bakan Kurum’a tesekkür ederek, “Bakanimizin Malatya’ya çok büyük katkilari oldu. Bu hizmetlerin gelmesinde Bakanimizin ve ekibinin çok ciddi katkilari oldu. kendilerine tesekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA