Valizle Ayakkabi Çalan Hirsiz Kamerada

Büyükçekmece’de valizle girdigi apartmandan ayakkabi çalan hirsiz güvenlik kamerasina yakalandi. Hirsizin rahat tavirlari bu kadarina pes dedirtti.

Valizle Ayakkabi Çalan Hirsiz Kamerada
Olay, Fatih Mahallesi’nde bulunan bir apartmanda önceki gün saat 07:30 siralarinda yasandi. Apartmanin dis kapisinin açik oldugunu gören sahis, elindeki valizi ile içeri girdi. Güvenlik kamerasini fark eden hirsiz, taninmamak için yüzünü çevirerek üst katlara çikti. Kapilarin önünden iki çift ayakkabi çalan sahis, tüm katlari kontrol ettikten sonra valizini alarak kayiplara karisti. Olayla ilgili apartman sakinleri polise sikayetçi olurken yasanan hirsizlik anlari binanin güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi.

Yasanan anlari anlatan Ayhan Acar, “Sabah saat 07:30 civarinda binamiza elinde valiz ile bir beyefendi girdi. Kameraya yüzünü çevirerek yukariya dogru çikti. Iki dakika içinde asagi indi ve bodrum kata indi. Oradan da tekrar giris kata çikti. Komsularim iki çift ayakkabinin çalindigini fark etti. Omuzunda valizi doluydu. Tanidigimiz birisi degil. Konu ile ilgili sikayetçi olundu. 6-7 ay önce de yine baska bir komsumuzun ayakkabisi çalinmisti. Bu sahis açik buldugu kapilardan girerek, insanlarin ayakkabilarini toplayip götürüyor” dedi.

Hirsiz güvenlik kamerasinda

Hirsizin apartmana giris ve çikis anlari binanin güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde hirsizin içeri elinde valizle girdigi ve kamerayi fark ettikten sonra yüzünü çevirerek üst katlara çiktigi, ardindan bodrum katini kontrol edip disari çiktigi görüldü.

Kaynak: İHA