Tümör Nedeniyle Futbolu Birakti, Muslera Formasini Kanser Hastalari Için Satisa Çikartti

Ayak kemiginde çikan tümör nedeniyle futbolu birakmak zorunda kalan genç futbolcu, çok sevdigi Galatasaray’in Uruguayli file bekçisi Fernando Muslera’nin kendine hediye ettigi forma ile kramponlari kanser hastasi çocuklara destek olmak için satisa çikariyor.

Tümör Nedeniyle Futbolu Birakti, Muslera Formasini Kanser Hastalari Için Satisa Çikartti
Yeni Malatyaspor’da oynarken sag ayak fibula kemiginde ortaya çikan tümör nedeniyle futbolu birakmak zorunda kalan Volkan Vural, çok sevdigi Galatasaray’in Uruguayli file bekçisi Fernando Muslera’nin kendine hediye ettigi forma ile kramponlari kanser hastasi çocuklara destek olmak için satisa çikariyor. Vural, satista elde edecegi geliri ise kanser hastasi çocuklara bagislayacak.

Muslera imzali forma ve krampon moral oldu

Yakalandigi hastalik sonrasi Muslera’nin hediyeleri ile çok mutlu oldugunu aktaran Volkan Vural, “ Yeni Malatyaspor altyapisina transfer oldum. Kisa bir süre sonra sag fibula kemikte tümör çikti. Ankara’ya gitmek zorunda kaldim. 1 yil boyunca tedavi gördüm. Kemoterapi aldim ayagimdan operasyonlar geçirdim. Allah’a sükür atlattik. O süreçte Muslera, maç formasini, kramponunu imzali bir sekilde yolladi. Çok mutlu oldum” dedi.

Hastaligi sürecinde Muslera’nin kendisine hediye ettigi forma ve kramponu satarak kanser hastasi çocuklara destek olmak istedigini belirten, Vural, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami, her çocugun bayrami bana göre kanser hastasi çocuklarin normal çocuklardan biraz daha mutlu olmasi gerekiyor. Böylesi güzel bir günde bu forma ve kramponun bulundugu degerden daha fazlasina satilarak o çocuklari mutlu etmek istiyorum” seklinde konustu.



En büyük hayali yesil sahalara dönmek

En büyük hayalinin yeniden yesil sahalara dönmek oldugunu ifade eden Vural, “Ayagimdan ufak bir operasyon geçirdikten sonra futbola tekrar dönmek istiyorum. Tek hayalim bu. Tek temennim ayagimdan olacagim operasyonunun basarili geçmesi. Ayagimdaki platin çiktiktan sonra bir an önce antrenmanlara baslayip fizigimi güçlendirip futbol sahalarina tekrar geri dönmek istiyorum. Kendimi ispatlamak istiyorum” ifadelerini kullandi.

Tedavi sürecinde destek olanlara tesekkür

Hastaliginin tedavi sürecinde destek olanlara da tesekkür eden Vural, "Basta Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarlari, Türkiye’nin dört bir yanindan futbol taraftarlarin hepsi destek mesajlarini iletti. Hepsine çok tesekkür ediyorum. Bu proje için desteklemelerini istiyorum. Tedavi gördügüm süreçte Dinçer Azaphan sosyal medya üzerinden o da imzali forma yollamisti. O zaman destek mesajlarini iletmisti. Ona da tesekkür ediyorum. Yine desteklerini bekliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA