Radikal Okullari Egitimcileri Iftarda Biraraya Geldi

Izmir’de Radikal Okullari, egitim camiasinin emekçileriyle iftar yemeginde bulustu. Egitimcilere hitap eden Radikal Egitim Kurumlarinin Kurucusu Erdal Avci, “Sizler gençlerimizi zorlu pandemi süreçlerine ragmen egittiniz. Gençlerimize, evlatlarimiza verdiginiz emek ve katkilarinizdan dolayi tesekkür ediyorum” dedi.

Radikal Okullari Egitimcileri Iftarda Biraraya Geldi
Radikal Okullarinin Bornova yerleskesinde düzenlenen iftar yemegine Bornova Kaymakami Fatih Genel, Ilçe Milli Egitim Müdürü Mustafa Islamoglu ve egitimciler katildi.

Iftar sonrasi konusma yapan Radikal Egitim Kurumlarinin Kurucusu Erdal Avci, ”Yasanan anlarin birçogu hafizamizda kalmaz. Birçogunu unutmak için çalisiriz. Asla unutmayacagimiz ve unutamayacagimiz özel bir an için bir araya geldik. Iftar programimizin fikir babasi olan kiymetli baskanim Oktay Tasdemir’e huzurlarinizda tesekkür ederim. Ögretmenlik meslegine sahip çikan, egitimci kimligini koruyan, egitimci olmanin erdemini paylasan ve büyüten bireylerin bir araya geldigi bir ailedir. Mevlana diyor ki; sen tas, kaya, mermer dahi olsan, eger bir gönül sahibinin eline düsersen cevher olursun. Sizler gençlerimizi zorlu pandemi süreçlerine ragmen egittiniz. Gençlerimize, evlatlarimiza verdiginiz emek ve katkilarinizdan dolayi sizlere de ayri ayri tesekkür ediyorum” dedi.

Radikal Okullarinin açildigi günden beri sosyal sorumluluk projelerine destek veren, sanatsal ve kültürel faaliyetleri destekleyen ve bu yönlü bireyler yetistirmeye önem veren okul oldugundan bahseden Avci, "Elestirel düsünen; gelecege her yönüyle hazir, yasam boyu ögrenen, akilci, cesur, çok yönlü, gelisime açik, ailelerine, topluma ve ülkesine karsi sorumlu Atatürk ilke ve inkilaplarina bagli manevi ve milli yönü güçlü ülke ile dünya gerçeklerinin farkinda olan aktif bir nesil yetistirmek için çaba sarf ediyoruz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA