Baskan Büyükkiliç, Felahiyelilerle Bulustu

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Felahiye Belediyesi’nin düzenledigi iftar programina katilarak, Ramazan sevincini ilçe sakinleriyle birlikte yasadi.

Baskan Büyükkiliç, Felahiyelilerle Bulustu


16 ilçeye 3 yil boyunca 200’ün üzerinde ziyaret gerçeklestirerek önemli yatirimlar yapan ve Ramazan ayinda da ilçe ziyaretlerinde vatandaslarla bulusan Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Kizilirmak ve Sitma Pinari ve baglarindaki üzümleri ile taninan Felahiye’yi ziyaret etti. Felahiye Sosyal Yasam Merkezi’nde düzenlenen iftar programina Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’in yani sira AK Parti Kayseri Il Baskani Saban Çopuroglu, Felahiye Belediye Baskani Vural Coskun, AK Parti Ilçe Baskani Musa Zafer Kingir ve ilçe sakinleri katildi.

Tek tek masalari dolasip, ilçe sakinleri ile sohbet eden Büyükkiliç, Felahiyelilerin Ramazan ayini tebrik etti.

Burada ilçe sakinlerine seslenen Baskan Büyükkiliç, Kayseri’de Cumhur Ittifaki olarak birlik ve beraberlik içerisinde olduklarini, 16 ilçe belediyesi ile el ele kenti gerek merkezde gerekse ilçelerde daha iyi noktaya tasimak için çalismalari sürdürdüklerini ifade etti.

Baskan Büyükkiliç, tarim ve hayvancilik alaninda kendi kendine yeten bir sehir olmak için gayret ettiklerini belirterek, dayanisma içerisinde hizmetlerinin sürecegini vurguladi. AK Parti Kayseri Il Baskani Saban Çopuroglu ise birlik ve beraberligin daim olmasini dileyerek, ilçe ziyaretlerinin tüm hiziyla sürecegini belirtti.

Felahiye Belediye Baskani Vural Coskun da Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’a ilçeye yaptigi hizmetler ve desteklerden dolayi tesekkür ederek, ilçede yapilan her hizmette Büyüksehir Belediyesi’nin desteginin ve emeginin oldugunu söyledi.

Baskan Coskun, günün anisina Baskan Büyükkiliç’a ilçeye gerçeklestirdigi hizmetlerden dolayi çiçek takdim etti.

Büyükkiliç, iftar programinin ardindan ilçe sakinleri ile bir araya gelerek, çay esliginde sicak ve keyifli bir sohbet gerçeklestirdi. Baskan Büyükkiliç, teravih namazini da Felahiye Merkez Cami’nde kilarken, namaz sonrasi Kayseri Büyüksehir Belediyesi tarafindan cami cemaatine, halka tatli, kandil simidi ve su ikram edildi.

YOL DENETIMI YAPAN JANDARMAYA ZIYARET

Baskan Büyükkiliç ve Baskan Çopuroglu, ayrica ilçe ziyaretinin ardindan dönüs yolunda yol denetimi yapan huzur ve güvenin adresi Jandarma ekiplerini ziyaret ederek, Ramazan ayini tebrik edip, görevlerinde kolayliklar diledi.
Kaynak: İHA