Hirsizlik Suçlarini Aydinlatan Polisler Ödüllendirildi

Zonguldak’ta otomobil hirsizliginin faillerinin yakalanarak tutuklanmasinin ardindan örnek çalisma sergileyen polis memurlari Il Emniyet Müdürü Fahri Aktas tarafindan ödüllendirildi.

Hirsizlik Suçlarini Aydinlatan Polisler Ödüllendirildi


Edinilen bilgiye göre il merkezinde 5 ayri isyeri ve otomobilden malzeme çaldiklari ortaya çikan 3 süpheliden 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi. Suçun aydinlatilmasinin ardindan çalinan malzemeler isyeri sahibine teslim edildi. Ekipler yasanan hirsizlik olayinin ardindan bu kez de Çaydamar Mahallesi’nden otomobil çalindigi ihbari üzerine harekete geçti. Çevre kameralari tek tek incelendi. Plaka tanima sistemi kayitlari üzerinden yapilan titiz çalisma üzerine çalinan araç Ankara’da tespit edildi. Olayin faili 5 süpheli ise getirildikleri Zonguldak’ta çikarildiklari nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Araç ise hasarsiz bir sekilde sahibine teslim edilmek üzere yediemin otoparkina çekildi.

Il Emniyet Müdürü Fahri Aktas, titiz çalismalarla her iki suçun da aydinlatilmasinda emegi geçen personelleri ödüllendirdi. Polis memurlarini tebrik eden Aktas, basarilarindan dolayi hediye takdim etti. Hirsizlik ve suç sebekelerine yönelik mücadelenin kararlilikla devam edecegi ifade edildi.
Kaynak: İHA