Bakan Kasapoglu Açiklamasi 'Uluslararasi Spor Organizasyonunu Subat'ta Erzurum'da Gerçeklestirecegiz'

Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu, bir takim ziyaretlerde bulunmak üzere Erzurum’a geldi. AK Parti Erzurum Il Baskanligi ziyaretinde konusan Bakan Kasapoglu, “Uluslararasi spor organizasyonunu Subat’ta Erzurum’da gerçeklestirecegiz” dedi.

Bakan Kasapoglu Açiklamasi 'Uluslararasi Spor Organizasyonunu Subat'ta Erzurum'da Gerçeklestirecegiz'
Erzurum Valisi Okay Memis ve Büyüksehir Belediye Baskani Mehmet Sekmen’i makaminda ziyaret ederek kentteki çalismalar hakkinda bilgi alan Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu, daha sonra AK Parti Il Baskanliginda partililerle bir araya gelerek açiklamalarda bulundu.

Kis sporlarinda artik Erzurum’un bir marka sehir oldugunu ifade eden Bakan Kasapoglu, “Önümüzdeki yil okul sporlariyla ilgili uluslararasi spor organizasyonunu Subat’ta Erzurum’da gerçeklestirecegiz. Erzurum, her seyin en güzeline ve iyisine layik. Projeleri destekleme noktasinda da insallah ilgili olsun, gençlikle ilgili olsun tüm çabamizi da ortaya koyacagiz. Tabii gençlerimiz bizim umudumuz, Erzurum’un gençleri, bu anlamda hakikaten bugüne kadar hep özveriyle gayretle, inançla öncü olan gençler. Gerek Gençlik Merkezlerimiz ve gerekse gençlige olan desteklerimiz Erzurum’da hizla devam edecek” dedi.

Yurt çalismalarinin devam ettigini ifade eden Bakan Kasapoglu, “Türkiye’nin dört bir yaninda yurtlarimiz var. 750 binden fazla ögrencimizi, gencimizi bir yuva sicakligiyla bagrina basiyor ve bugün yine bir yurdumuzda Erzurum’da iftarimizi gençlerimizle beraber yapacagiz hep birlikte. Bu anlamda yurt altyapimizdan, gençlik merkezi altyapisina, gençlik merkezinden gençlik kamplarina kadar çabalarimiz, çalismalarimiz, ilçe sathinda da devam edecek” diye konustu.



“Türkiye sadece Türkiye’nin degil, dünyanin umudu bir ülke”

Türkiye’nin vizyonu oldugunu kaydeden Bakan Kasapoglu, “Türkiye’nin vizyonu çitayi yukari tasima ve bu anlamda hakikaten her geçen gün her alanda oldugu gibi hem gençlikte hem sporda daha önde olmak. Biz de bu vizyona layik olmak için bugüne kadar oldugu gibi is birliklerimizi gerek yerel yönetimlerimizle ve gerekse diger kurum, kuruluslarla insallah bir sinerji olusturma mantigiyla devam ettirecegiz. Sadece Türkiye’nin degil, dünyanin umudu bir ülke ve bu noktada da bu kutlu yürüyüsümüze Sayin Cumhurbaskanimizin liderligi de AK kadrolarla Cumhur Ittifaki’yla insallah 2023, 2053 ve 2071 vizyonlarimiz için durmadan, yorulmadan omuz omuza devam edecegiz. Ve bu çerçevede tabii iki bin yirmi üç seçimleri, önümüzdeki en önemli hedeflerimizden bir tanesi ve ben inaniyorum ki Erzurum bugüne kadar oldugu gibi 2023’te o güçlü sadasini demokrasiden, adaletten, haktan, hukuktan yana olan o güçlü sadasini sandiklari birer birer patlatarak tüm dünyaya haykiracak ve ben tabii bu manada teskilatimiz siz degerli dava arkadaslarimiz bu yolu birlikte yürüdügümüz kardeslerimizle insallah bu hedeflerimizi de en güçlü sekilde gerçeklestirecegiz” açiklamalarinda bulundu.

Bakan Kasapoglu, ziyaretlerin ardindan Abdurrahman Gazi Kiz Ögrenci Yurdu’nda ögrencilerle bir araya gelerek iftar yemegi için siraya girdi. Iftarini ögrencilerle açan Bakan Kasapoglu, bir süre sohbet ettikten sonra yurttan ayrildi.
Kaynak: İHA