Bakan Derya Yanik Ve Bakanlik Yöneticileri Sehit Aileleriyle Iftarda Bulustu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakani Derya Yanik, bakan yardimcilari ve birim amirleri Ankara’da, 81 ilin müdürü ise bulunduklari illerdeki sehit ailelerinin bugünkü iftar sofrasina konuk oldu.

Bakan Derya Yanik Ve Bakanlik Yöneticileri Sehit Aileleriyle Iftarda Bulustu
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanliginca ramazan dolayisiyla tüm illerde sehit ailelerinin evlerine iftarda ziyaretler gerçeklestirildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakani Derya Yanik, 22 Subat’ta Senegal’de görevdeyken kalp krizi sonucu sehit olan Cumhurbaskanligi Koruma Dairesi Baskanligi Özel Harekat Sube Müdürü Hayrettin Eren’in Ankara’daki ailesinin evine ziyarette bulundu. Sehidin ailesine bassagligi dileyen Bakan Yanik onlarla sohbet etti, desteklerini dile getirdi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanliginin bugünkü organizasyonu kapsaminda bakan yardimcilari ve birim amirleri de Ankara’da sehit ailelerinin evlerinde onlarla iftar sofrasina oturdu. Il müdürleri de bulunduklari illerdeki sehit ailelerini ziyaret etti.

344 bin hane ziyareti gerçeklestirildi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanliginca devletin, sehit ailelerinin ve gazilerin yaninda oldugunu hissettirmek, toplumsal farkindaligi ve duyarliligi artirmak amaciyla sosyal ve kültürel etkinlikler düzenleniyor.

Bu kapsamda Bakanlik personeli tarafindan bayramlarda, milli günlerde; Anneler Günü, Babalar Günü gibi özel günlerde sehit yakinlari ve gazilere moral destek ziyaretlerinde bulunuluyor. Bakanlik personeli tarafindan bugüne kadar 344 bin hane ziyareti gerçeklestirildi.

Kaynak: İHA