Baskan Erdem Açiklamasi 'Ceyhan'in Yol Sorunu Kalmayacak'

Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, yol yapim çalismalarinin Ceyhan’in her bölgesine yayilacagini söyledi.

Baskan Erdem Açiklamasi 'Ceyhan'in Yol Sorunu Kalmayacak'
Baskan Erdem, Namik Kemal Mahallesi’ndeki çalismalari yerinde inceledi. Erdem, “Dedikodulara, Ceyhanli hemsehrilerimize, isçilerimize kin ve haset duygusu besleyerek hareket edenlere kulak asmadan, Ceyhanimiza hizmet yolumuzdan sasmadan çalisiyoruz. Isimize bakiyoruz. Yollarimizi da yapiyoruz, isçilerimizin maasini da ödüyoruz. Ceyhanli herkesin ne oldugunu, geçmiste neler yaptigini çok iyi bilir” dedi.

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu’nun laik, demokratik, çagdas bir Türkiye için, dürüst, kararli ve saglam temellere dayali politikalarla millete güven verdigini söyleyen Baskan Erdem, gerek Kiliçdaroglu’nun gerekse Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar’in büyük destegiyle Ceyhan’daki engelleri tek tek asacaklarini, sorunlu yollari da birer birer yapacaklarini belirtti.

Ilçe genelindeki yol yapim çalismalarinin araliksiz devam edecegini belirten Erdem, “Vatandaslarimiz müsterih olsun. Ceyhan’in yol sorunu kalmayacak. Ceyhan Belediyesi, Adana Büyüksehir Belediyesi ile el ele vererek halkimizin daha saglikli ve huzurlu bir yasam sürebilmesi için tüm imkanlari sonuna kadar kullaniyor” diye konustu.

Baskan Erdem, Ceyhan Belediyesi yol yapim ekiplerinin Namik Kemal Mahallesi yolunu modern bir görüntüye kavusturdugunu ve yol yapim çalismalarinin Ceyhan’in her bölgesine yayilacagini söyledi.

Kaynak: İHA