SÖNIM, Aile Içi Siddetle Mücadeleyi Anlatti

Inebolu ilçesinde Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügü Siddet Önleme ve Izleme Merkezi tarafindan düzenlenen seminerde aile içi siddetle mücadele anlatildi.

SÖNIM, Aile Içi Siddetle Mücadeleyi Anlatti
Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügü Siddet Önleme ve Izleme Merkezi (SÖNIM) tarafindan Inebolu’da "Aile Içi ve Kadina Yönelik Siddetle Mücadele’’ konulu seminer gerçeklestirildi.

Inebolu Hükümet Konagi Kaymakamlik toplanti salonunda gerçeklesen seminere Kastamonu Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügü Siddet Önleme ve Izleme Merkezi personellerinden Mehtap Büyükçaglayan, Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi Müdürü Mustafa Sait Tok, kamu kurumlarinda çalisan kadin personel, vatandaslar ve ögrenciler katildi.

Seminerin sunumunu yapan Aile ve Sosyal Hizmetler Siddet Önlem ve Izleme Merkezi’nin Sosyal Çalismaci personellerinden Mehtap Büyükçaglayan, aile içi etkili iletisim, SÖNIM hizmetleri, 6284 sayili Kanun, aile içi siddet nedenleri ve sonuçlari, siddet magdurlarinin haklari, siddetin tekrar edilmesi durumunda 6284 sayili Kanundaki cezai yaptirimlar konularinda önemli bilgiler aktardi.
Kaynak: İHA