Marmaris'te 23 Nisan Coskusu Uçurtma Senligi Ile Basladi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami kutlamalari çerçevesinde ilk olarak uçurtma senligi düzenlendi. Marmaris Belediyesi ve ÇYDD’nin düzenledigi uçurtma senliginde uçurtmalar gökyüzüyle bulustu.

Marmaris'te 23 Nisan Coskusu Uçurtma Senligi Ile Basladi


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’nin 102. yil coskusu Marmaris’i sarmaya basladi.

Marmaris Belediyesi ve Çagdas Yasami Destekleme Dernegi (ÇYDD) Marmaris Subesi’nin düzenledigi uçurtma senliginde onlarca uçurtma gökyüzü ile bulustu. Türkmenistan Parki’nda gerçeklesen senlige Marmarisliler yogun ilgi gösterdi.

Gerek dagitilan gerekse vatandaslarin kendilerini getirdigi uçurtmalar gökyüzünü rengarenk yapti. Senlikte aileler çocuklariyla birlikte uçurtma uçurmanin sevincini yasadi. Uçurtmalarin gökyüzüyle bulustugu senlikte özellikle çocuklar doyasiya eglendi.

Yapilan etkinlikle ilgili bilgi veren ÇYDD Marmaris Sube Baskani Gülhan Tuna, 23 Nisan haftasina girerken bayram coskusunu yasamak adina bu etkinligi organize ettiklerini söyledi.

Tuna, “23 Nisan haftasinda biraz nostalji amaçli biraz eglence amaciyla bu etkinligi düzenledik. Büyükleri ve çocuklari bir araya getirmeyi düsündük. Çok da güzel oldu, katilan herkese tesekkür ederim” diye konustu.

Kaynak: İHA