CHP Lideri Kiliçdaroglu, Unkapani, Süleymaniye Ve Yerebatan Sarnici'nda Incelemelerde Bulundu

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu’na Unkapani’nda yapilan çalismalar hakkinda bilgi veren IBB Baskani Imamoglu, “Kamuoyu; ‘Bir kavsagi yapamadiniz’ diye bakiyor. Kavsagi 70 günde yaptik. Mesele kavsak degil. 60-70 sene bir daha dokunulmayacak bir sahil bandini, tramvay geçisini ve köprülü kavsagi yapiyoruz” dedi.

CHP Lideri Kiliçdaroglu, Unkapani, Süleymaniye Ve Yerebatan Sarnici'nda Incelemelerde Bulundu
CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, Unkapani, Süleymaniye ve Yerebatan Sarnici’nda incelemelerde bulundu. Kiliçdaroglu’na, IBB Baskani Ekrem Imamoglu, CHP Il Baskani Canan Kaftancioglu, milletvekilleri ve beraberlerindeki heyet eslik etti. Kiliçdaroglu, Unkapani’ndaki Eminönü - Alibeyköy tramvay hatti ile Haliç Kiyilari Yesil Koridor ve Yasam Vadisi projesi hakkinda IBB’nin birim amirlerinden bilgi aldi. IBB Baskani Ekrem Imamoglu, çalismalarin uzun sürmesinden dolayi kamuoyundan elestiri aldiklarini ifade ederek Kiliçdaroglu’na konuyla bilgi verdi.

CHP lideri Kiliçdaroglu’na bilgi veren Imamoglu, “Aslinda ISKI kanal isi, tünel geçisi, köprülü kavsak, metro, peyzaj ve ayni zamanda meydan yapildi. Burada 6 önemli isi yapiyoruz. Burada ben özellikle görmenizi istedim. Sizin de vasitanizla kamuoyunu bilgilendirmek istedim. Çünkü kamuoyu söyle bakiyor: ‘Bir kavsagi yapamadiniz’. Kavsagi 70 günde yaptik. Mesele kavsak degil. 60-70 sene bir daha dokunulmayacak bir sahil bandini, tramvay geçisini ve köprülü kavsagi yapiyoruz. Atatürk Köprüsü’nün tamir, tadilat sürecini arkadaslarim yönetecek. Dilegimiz burada yeni bir tasarimi orta vadede çalismak” dedi.

Kiliçdaroglu ve Imamoglu’nun Yerebatan Sarnici’nda gerçeklestirdigi inceleme basina kapali olarak yapildi.
Kaynak: İHA