Baskan Yildirim Kayseri Il Baskanligi Ile Sahurda Bulustu

Ülkü Ocaklari Egitim ve Kültür Vakfi Genel Baskani Ahmet Yigit Yildirim, Kahramanmaras ziyareti sonrasi Kayseri’ye geldi. Ülkü Ocaklari Kayseri Il Baskanligi ile sahur yapan Baskan Yildirim, Kayseri Il Baskanligi tarafindan hazirlanan projeleri dinledi.

Baskan Yildirim Kayseri Il Baskanligi Ile Sahurda Bulustu
Ülkü Ocaklari Egitim ve Kültür Vakfi Genel Baskani Ahmet Yigit Yildirim, Kahramanmaras ziyareti sonrasi Kayseri’ye geldi. Baskan Yildirim, Ülkü Ocaklari Kayseri Il Baskanligi tarafindan düzenlenen sahur programina katildi.

Bir restoranda düzenlenen programa Ülkü Ocaklari Kayseri Il Yönetimi, ilçe baskanlari, üniversite baskanlari ve ortaögretim baskanlari katildi.

Ülkü Ocaklari Kayseri Il Baskanligi’nin hazirladigi roket, IHA, SIHA, elektrikli otomobil gibi projelerin sunum ve tanitimi yapildi. Baskan Yildirim, bugüne kadar yapilan çalismalari yakindan takip ettigini ve tebrik ettigini ifade ederek, projede emegi geçenlere tesekkür etti. Ülkü Ocaklari Kayseri Il Baskani Ali Çelik, Genel Baskan Ahmet Yigit Yildirim’in ziyareti sonrasi yaptigi açiklamada söyle konustu;

"Kayserimizden bir Yigit geçti, Türk gençliginin yol basçisi Ülkü Ocaklari Egitim ve Kültür Vakfi Genel Baskanimiz Ahmet Yigit Yildirim beyefendiyi sahur programimizda misafir ettik. Ziyareti ile bizleri onurlandiran, emrinde görev yapmaktan gurur duydugum kiymetli genel baskanima sahsim ve teskilatimiz adina tesekkür ediyor, dünyanin en büyük gençlik teskilatinin bir neferi olmaktan duydugum onur ve gururu ifade etmek istiyorum. Varliginiz daim olsun genel baskanim.”
Kaynak: İHA