Kavuncu, Köy Muhtarlarini Mecliste Agirladi

Muhtarlar ve il genel meclis üyelerinden olusan heyeti TBMM’de agirlayan AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, "Büyük ve güçlü Türkiye’yi hep birlikte insa edecegiz" dedi.

Kavuncu, Köy Muhtarlarini Mecliste Agirladi
AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, muhtarlar ve il genel meclis üyelerinden olusan heyeti Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) agirladi. Ziyaret sirasinda konusan Kavuncu, muhtarlarin devletin mahalle ve köylerdeki gözü ve kulagi oldugunu belirterek, "Demokrasimizin mihenk tasi olan muhtarlarimiz, mahallelerimizin, köylerimizin her türlü ihtiyacinin ilk tespit makamidir. Bu yüzdendir ki uçbeylerimiz, hizmetlerin ilk hareket noktasidir. Bölgesindeki her köyü karis karis gezen ve bilen Il Genel Meclis Üyelerimiz de bütün köylerimizin talep ve beklentilerini Il Genel Meclis çalismalarinda dile getirip takibini yaparak; bu taleplerin yatirim ve hizmete dönüsmesine önemli katkilar sunmaktadir. Bu anlamda hem Il Genel Meclis Üyelerimiz hem de muhtarlarimiz, muhtarlik bölgelerinin gelismesi, kalkinmasi hususunda çözüm ortakligi yaptigimiz en yakin mesai arkadaslarimizdir. Ülkemizin huzuru, gelismesi, kalkinmasi, insanlar arasindaki dayanismanin, is birliginin güçlenmesi için çalisan mesai arkadaslarimizin yaptigi görev manevi açidan da son derece önemlidir. Bu anlamda vatandaslarimizin teveccühüne, itimadina mazhar olarak seçilen, görevlerini büyük bir azim ve kararlilikla basarili bir sekilde yürüten il genel meclis üyelerimiz ve muhtarlarimiz, bizim basimizin tacidir. Aziz milletimizin güzide temsilcisi ve hizmetkâri Il Genel Meclis üyelerimizin ve muhtarlarimizin her zaman yanindayiz" dedi.

"Cumhurbaskanimiz liderliginde, daha gidecek çok yolumuz, yapacak çok isimiz, insa edecek çok eserimiz var" ifadelerine yer veren Kavuncu, "Ayni ulvi gayeye hizmet için kenetlenerek, ayni hedefe yürüyen tüm paydaslarimizla yeni, yeniden büyük güçlü Türkiye için, huzur içerisinde gelisen, kalkinan, bölgesinin lideri güçlü bir Çorum, güçlü bir Türkiye için, hep birlikte omuz omuza var gücümüzle çalisacak, bu yol haritasi istikametinde ülkemizi önce 2023’e, sonra da 2053’e tasiyacagiz. Bizim milletimizle birlikte Cumhurbaskanimiz liderliginde daha gidecek çok yolumuz, yapacak çok isimiz, insa edecek çok eserimiz vardir. Yüce Allah’in inayeti, aziz milletimizin feraseti, Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in dirayetli liderligi ile 2023 hedefimize, 2053 ve 2071 vizyonlarimiza ulasacagiz insallah. Hep birlikte milletimizin huzurunu daim eyleyerek, büyük ve güçlü Türkiye’yi hep birlikte insa edecegiz. Insanlarimizin dertlerine çare olan, vatandasimizin müskülünü çözen, yurdumuzun en ücra köselerinde devletimizin müsfik eli olan, ’halka hizmet hakka hizmet’ düsturu ile fedakarca görev yapan Kiymetli Il Genel Meclis Üyelerimize ve uç beylerimiz’ degerli muhtarlarimiza ziyaretleri ve basarili çalismalari için tebrik ve tesekkür ediyorum" diye konustu.

Muhtarlar TBMM’de yapilan istisare ve degerlendirme toplantisinin ardinda Genel Kurul çalismalarini izleyerek, milletvekillerinin yasama çalismalarini takip etme firsati buldu. FETÖ/PDY silahli terör örgütü üyelerince 15 Temmuz darbe girisiminde TBMM’de bombalanan alanlari gezen muhtarlar, son olarak meclisteki iftar programina katildi.

Kaynak: İHA