Kizilay Iftarda Üniversite Ögrencilerinin Evine Konuk Oldu

Türk Kizilayi Kdz. Eregli Sube Baskani Kürsat Yagiz ve Genç Kizilay gönüllüleri iftarda üniversite ögrencilerinin evlerine konuk oldu.

Kizilay Iftarda Üniversite Ögrencilerinin Evine Konuk Oldu
Türk Kizilayi Kdz. Eregli Sube Baskani Kürsat Yagiz bu aksam iftarda Kizilay gönüllüsü gençlerle birlikte Bülent Ecevit Üniversitesi’ne (BEÜ) ye bagli Eregli ilçesinde faaliyet gösteren çesitli fakülte ve meslek yüksekokullarinda egitim ögrenim gören üniversite ögrencilerinin evlerine misafir oldu. Üniversite ögrencileri ile birlikte ayni sofrada iftar açan Baskan Yagiz ve beraberindekiler ögrencilerle sohbet edip, Kizilay’in gençlere yönelik faaliyetleri hakkinda bilgiler verdi. Kendilerini iftar sofrasinda agirlayan üniversite ögrencisi gençlere tesekkür eden Baskan Yagiz “Kizilay olarak yardimlarin yani sira sosyal aktivitelerimize de devam ediyoruz. Bu aksam Genç Kizilay gönüllüsü arkadaslarimizla birlikte üniversite ögrencisi arkadaslarimizin evlerine konuk olduk ve birlikte iftar açtik. Bizlerle ayni sofrayi paylasan üniversite ögrencilerimize ve Genç Kizilay gönüllüsü arkadaslarimiza tesekkür ediyorum.” Dedi.

Üniversite ögrencileri de evlerine konuk olup birlikte iftar açan Türk Kizilayi Kdz. Eregli Sube Baskani Kürsat Yagiz ile Genç Kizilay gönüllülerine tesekkür etti.
Kaynak: İHA