Gaziler Jandarma Karakolu Temeli Törene Atildi

Antalya Il Jandarma Komutanligi Gaziler Mahallesi Jandarma Karakolu temeli törenle atildi. Vali Ersin Yazici, törende konusmada “Güvenlik bizim olmazsa olmazimiz. Temelini attigimiz karakolumuzu hizlica tamamlayarak gelisen ve günden güne büyüyen Kepez’in güvenlik ihtiyacina katki sunacagiz.” diye konustu.

Gaziler Jandarma Karakolu Temeli Törene Atildi


Temel atma töreni Kerimoglu Zeybegi Halk Oyunu gösterisiyle basladi.

Gösterinin ardindan açilis konusmasi için sahneye çikan Il Jandarma Komutani Tuggeneral Özfidan; “Antalya Esnaflar Küçük Sanayi Sitesi Yapi Kooperatifi destekleriyle 570 metrekare kapali alana sahip ve yaklasik 15 bin vatandasimiza hizmet edecegini degerlendirdigimiz jandarma karakolumuzun temel atma töreni için toplanmis bulunmaktayiz. Güvenlik ve huzurun saglanmadigi bir ortamda üretimden, egitimden veya herhangi bir faaliyetten bahsetmemiz mümkün degildir. Bu sebeple Gaziler Mahallesi ile sanayi sitesinin güvenlik hizmetlerine daha kisa sürede ulasmasi, can ve mal güvenliklerinin saglanmasi maksadiyla bugün temeli atilacak olan karakolumuzun vatana ve millete hayirli olmasini temenni ediyorum.” diye konustu.

Il Jandarma Komutani Tuggeneral Özfidan’in konusmasinin ardindan Cengiz Topel Ilkokulu 4.Sinif ögrencisi Ela Peker “Jandarma” siirini okuyarak katilimcilarin büyük begenisini topladi.

"Dosta güven düsmana korku vereceklerine süphem yok"

Siir dinletisinin ardindan konusan Vali Yazici; “Jandarma Komutanligi Gaziler Karakolu Temel Atma Töreni’ne hos geldiniz. Öncelikle Antalya Esnaflar Küçük Sanayi Sitesi Yapi Kooperatifi yönetimine bize böyle bir karakolu kazandirdiklari için tesekkür ediyorum. Insallah bu sanayi sitemiz geliserek büyüyerek Antalya ekonomisine katki sunmaya devam edecek. Tabi ki bu büyüme sürecinde güvenlik hizmetleri bizim için olmazsa olmazlarin basinda geliyor. Dolayisiyla ileride çok büyük bir kapasiteye ulasacak olan binden fazla isyerini içinde barindiracak olan binlerce kisinin günlük giris çikisina ev sahipligi yapacak olan sitemizin ve ayni zamanda Gaziler Mahallemizin böyle bir güvenlik noktasina ihtiyaci vardi. Jandarma Teskilatimiz ülkemizin dört bir yaninda oldugu gibi mesai mefhumu gözetmeksizin burada da dosta güven düsmana korku vererek görevini en güzel ve iyi sekilde yapacagina yürekten inaniyorum.” ifadelerini kullandi.

"Bölgemiz insallah en kisa zamanda karakoluna kavusacak"

Jandarma Teskilatinin kuruldugu günden bu yana ülkemizin huzur ve güvenligini saglama noktasinda büyük bir fedakârlikla sorumluluklarini yerine getirdigine dikkat çeken Vali Yazici; “Buradaki is yerlerimizin can ve mal güvenliginden tutunda her türlü güvenlik önlemine kadar tedbirini Jandarmamiz alacak. Insallah kisa sürede bitecegini degerlendirdigimiz bu karakolumuz is yerlerine ve bölge halkina hizmet sunmaya devam edecek. Gaziler karakolumuzun hayirli ve ugurlu olmasini diliyor emegi geçen herkese huzurlarinizda tesekkür ediyorum.” seklinde konustu.

Konusmasinin ardindan Vali Yazcici, “Jandarma” siiriyle katilimcilarin büyük begenisini toplayan Cengiz Topel Ilkokulu 4.Sinif ögrencisi Ela Peker’e hediye takdim etti.

Protokol üyelerinin sahneye çikmasiyla dualar esliginde Jandarma Komutanligi Gaziler Karakolu’nun temel atma töreni gerçeklestirildi.

Törene Vali Yazici’nin yanisira Kepez Kaymakami Nusret Sahin, Il Jandarma Komutani Tuggeneral Yavuz Özfidan, Il Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, SG Egitim Ve Ögretim Komutani Kidemli Albay Kamil Ömer Erselcan ve bölge esnafi katildi.

Kaynak: İHA