Her Gün 2 Bin Ögrenci Iftarda Bir Araya Geliyor

Nevsehir Haci Bektas Veli Üniversitesi öncülügünde, Kizilay Nevsehir Subesi, Nevsehir Belediyesi ve hayirsever vatandaslarin katkilariyla her gün 2 bin üniversite ögrencisine iftar yemegi veriliyor.

Her Gün 2 Bin Ögrenci Iftarda Bir Araya Geliyor


Kizilay her yil oldugu gibi bu yil da Ramazan bereketini toplumun her kesimiyle bulusturmaya devam ediyor. Kizilay Nevsehir Subesi, Nevsehir Belediyesi ve Nevsehir Haci Bektas Veli Üniversitesi is birligi ile Ramazan ayi boyunca her gün 2 bin 200 üniversite ögrencisine iftarlik kumanya destegi sagliyor. Kizilay’in dagittigi kumanyalar, üniversitenin sosyal tesislerinde pisirilerek 60 Kizilay gönüllüsü esliginde ögrencilerle paylasiliyor.

Nevsehir Haci Bektas Veli Üniversitesi Tafana Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen iftar yemegine Nevsehir milletvekili Yücel Menekse, Nevsehir Valisi Inci Sezer Becel, NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Nevsehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Savran, AK Parti Il Baskani Ali Kemikkiran, Kizilay Nevsehir Sube Baskani Ercan Civelek, sivil toplum kuruluslari baskanlari ile çok sayida is insani ve ögrenciler katildi.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’in ögrencilere yemek dagittigi programda Nevsehir Valisi Inci Sezer Becel de ögrenciler ile birlikte siraya girerek yemegini kendisi aldi.

Iftar programi sonrasinda katki saglayan sivil kurulus temsilcileri ve is insanlarina tesekkür belgeleri verildi.

Kaynak: İHA