Emniyet Teskilati Sancaktepe'de Sehit Aileleri Ve Gazilerle Iftarda Bulustu

Sancaktepe’de Polis Teskilati’nin 177’nci kurulus yildönümü dolayisiyla sehit aileleri, gaziler ve gazi yakinlari düzenlenen iftar yemeginde bir araya geldi.

Emniyet Teskilati Sancaktepe'de Sehit Aileleri Ve Gazilerle Iftarda Bulustu
Türk Polis Teskilatinin 177’nci yil dönümü olmasi sebebi Istanbul Valiligi ile Istanbul Emniyet Müdürlügü sehit aileleri, gazi aileleri ve gazilere yönelik iftar programi düzenledi.

Sancaktepe’de Recep Tayyip Erdogan Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen iftar programinda aileler bir araya geldi. Programa Istanbul Vali Yardimcisi Mehmet Ali Özyigit, Istanbul Il Emniyet Müdürü Zafer Aktas, Sancaktepe Belediye Baskani Seyma Dögücü, gaziler ve sehit yakinlari katildi.

Düzenlenen iftar programinda Istanbul Emniyeti Polis Bandosu, Türk Sanat Musikisi dinletisi çalarak vatandaslara müzik zevki yasatti.

“Vatandasimizin huzurunu, canini, malini canla basla korumak için görev yapiyoruz”

Iftar programinda konusan Il Emniyet Müdürü Zafer Aktas, “17 milyonluk bir metropol sehirde yasiyoruz. Avrupa’nin birinci, dünyanin 13. büyük sehri olan Istanbul’umuzda huzur ve güvenligini, vatandasimizin can ve mal emanetini saglamak ve toplumun huzurunu saglamak, asayisi saglamak için canla basla mesai kavrami gözetmeksizin arkadaslarimizla beraber görev yapiyoruz. Bununla birlikte birlik ve beraberligi bozmaya çalisan küresel güçlerin masasi olan PKK, KCK, DAES, DHKPC, FETÖ, PYD gibi terör örgütleriyle beraber, organize suç örgütlerine yönelik operasyonel faaliyetlerimiz her zaman oldugu gibi bundan sonra da büyük bir kararlilik ve büyük bir azimle devam edecektir” dedi.

Kaynak: İHA