Baskan Aygün Açiklamasi 'Deger Katan Çalismalara Imza Atmaya Devam Edecegiz'

AK Parti Derince Ilçe Baskanligi tarafindan düzenlenen iftar programina katilan Derince Belediye Baskani Zeki Aygün, "Derince’mize deger katan çalismalara imza atmaya devam edecegiz" dedi.

Baskan Aygün Açiklamasi 'Deger Katan Çalismalara Imza Atmaya Devam Edecegiz'
Ilçe Baskani Koray Merdan ve yönetiminin ev sahipliginde düzenlenen iftar programina; AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katircioglu, AK Parti Kocaeli Il Baskani Mehmet Ellibes, Derince Belediye Baskani Zeki Aygün, Ilçe Kadin Kollari Baskani Züleyha Uslu, Ilçe Gençlik Kollari Baskani Semih Tayyip Gülcan, il ve ilçe yöneticileri, kadin kollari ve gençlik kollari yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve mahalle baskanlari katildi.

Programda açilis konusmasini yapan AK Parti Derince Ilçe Baskani Koray Merdan, "Kiymetli teskilatlarimizla Ramazan ayinda bir araya gelmenin mutlulugunu yasiyoruz. Rabbim hepimizin Ramazan ayini mübarek etsin" dedi.

Derince Belediye Baskani Zeki Aygün de birlik ve beraberligin önemine deginerek, "Ak davamiza gönül veren teskilatlarimizla bir aradayiz. Hep birlikte bugüne dek oldugu gibi bundan sonra da Derince’mize deger katan çalismalara imza atmaya devam edecegiz" diye konustu.

Kaynak: İHA