Kurtulus Temali Isik Ve Havai Fisek Gösterisi Sanliurfa Semalarini Süsledi

Sanliurfa’nin düsman isgalinden kurtulusunun 102. yildönümü etkinlikleri kapsaminda Balikligöl’de gerçeklestirilen isik ve havai fisek gösterisi gökyüzünü süsledi.

Kurtulus Temali Isik Ve Havai Fisek Gösterisi Sanliurfa Semalarini Süsledi
Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi, 11 Nisan etkinlikleri kapsaminda her gün binlerce yerli ve yabanci turistin ziyaret ettigi dünyanin en büyük dogal akvaryumu Balikligöl’de isik ve lazer gösterisi ile vatandaslara unutulmaz bir aksam yasatti. Kurtulus temali video maping, lazer, isik gösterisi ve ardindan havai fisek gösterisi vatandaslar tarafindan büyük begeni ile izlendi.

Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Baskani Mehmet Canpolat, Eyyübiye Belediye Baskani Mehmet Kus ve Karaköprü Belediye Baskani Metin Baydilli vatandaslarla birlikte gösterileri izledi.

Etkinliklerle ilgili konusan Beyazgül, “Esas kahramanlarimiz tabi ki bu kurtulus savasini verenlerdir. Bugün de onlarin torunlari güzel etkinliklerle onlari anarak görevlerini yapiyorlar. Tarihi hatirliyorlar, kurtulusu hatirliyorlar. Insallah Sanliurfa’miz daha güzel etkinliklerle kendisini gösterecektir” diye konustu.

Vatandaslar ise etkinliklerin düzenlenmesinde emegi geçenlere tesekkür etti.
Kaynak: İHA