'Askida Iftar' Zor Durumda Kalanlarin Imdadina Yetisiyor

Eskisehir Sehir Hastanesi Acil Servis önünde Odunpazari Kaymakamligi Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi tarafindan ‘Askida Iftar’ projesi baslatildi.

'Askida Iftar' Zor Durumda Kalanlarin Imdadina Yetisiyor
Iftar saatinde hastanede bulunmak zorunda olanlara ve evlerine yetisemeyecek olanlara destek amaciyla Eskisehir Odunpazari Kaymakamligi Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi’nin hazirladigi ‘Askida Iftar’ standi, Eskisehir Sehir Hastanesi Acil Servis’in önüne koyuldu. Hazirlanan projeyle bir anda zor durumla karsilasabilecek kisilere yardim edilmesi amaçlaniyor. Iftar için hazirlanan kumanyalar hayirseverlerin bagislariyla hazirlaniyor. Içinde soguk sandviç, meyve, meyve suyu, su ve hurma bulunan kumanya paketleriyle yardimi yapan da yardimi alan da birbirini görmemis oluyor.

“Evimiz buraya uzak oldugu için iftara yetisemeyecegiz”

Hastanede isi uzun sürdügü için iftara yetisemeyen Serdar Savas’ta ‘Askida Iftar’ standindan kumanyasini alip oruç açanlardan birisi oldu. Uzak olan evine gitse iftara yetisemeyecegini söyleyen Savas, projenin güzel ve anlamli oldugunu su sözlerle ifade etti:

“Vesile olanlardan Allah razi olsun. Evimiz buraya uzak oldugu için iftara yetisemeyecegiz. Vakfin açtigi standi gördük ve biz de kumanyamizi alip iftarimizi yapalim dedi.

Güzel düsünülmüs bir proje. Hastaneye gelirken isimizin ne kadar sürecegini kestiremiyoruz. Hazirliksiz yakalanabiliyoruz. Güzel düsünülmüs ve uygulanmis bir uygulama oldugunu düsünüyorum.”
Kaynak: İHA