Baskan Berge'den 'Yerel Esnaftan Alisveris Yapin' Çagrisi

Van Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi (VANESOB) Baskani Isa Berge, Ramazan alisverislerinin bakkallar ve yerel esnaftan yapilmasi çagrisinda bulundu.

Baskan Berge'den 'Yerel Esnaftan Alisveris Yapin' Çagrisi
Ramazan alisverislerinin ve gida kolilerinin bakkallar ve yerel esnafdan yapilmasi için çagrida bulunan VANESOB Baskani Isa Berge, yerel esnafin desteklenmesi gerektigini söyledi.

Rahmet ve bereket ayinin heyecani içinde olduklarini belirten Berge, “Van esnafimiz pandemi nedeniyle iki yildir çok zorlu bir süreç geçirdi. Bakkallarimizin ve yerel esnafimizin bir nebze olsun rahat nefes almasini saglayabiliriz” dedi.

“Yerel esnafimizdan alisveris yapalim”

Ramazan alisverislerinde mahalle bakkalinin ve yerel esnafin tercih edilmesini isteyen VANESOB Baskani Berge, “Pandemiden kaynakli olarak esnafimizin isi durma noktasina geldi. Yerel esnafimizdan alisveris yaparak Van ekonomisine katkida bulunabiliriz. Yerelin tercih edilmesi esnafimiz için çok kiymetlidir. Vatandaslarimizdan yerel esnaf hassasiyetini göstermelerini bekliyoruz. Esnafimiza hayirli ve bereketli isler diliyoruz. Mübarek Ramazan ayinin sehrimize, ülkemize, esnafimiza ve tüm Islam alemine hayirlar getirmesini diliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA