2 Bin Kisiye Istihdam Saglayacak Oyuncak Fabrikanin Ofisi Açildi

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardimcisi Hasan Büyükdede, Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde 2 bin kisiye istihdam saglayacak oyuncak fabrikasinin ofis açilisina katildi.

2 Bin Kisiye Istihdam Saglayacak Oyuncak Fabrikanin Ofisi Açildi


Açilik konusmasi yapan Bakan Yardimcisi Büyükdede yatirimlarin ülkeye ve Uzunköprü’ye hayirli olmasi temennisinde bulundugunu belirterek, “Türkiye’de insanlar hem ticari hayat kanaliyla hem de sanayi hayati kanaliyla birbirleriyle ne kadar kaynasabildiklerinin örnegi. Ben bu yeni yatirimin ülkemize Uzunköprü’müze hayirli olmasini diliyorum” dedi.



Edirne Valisi Ekran Canalp ise Uzunköprü’ye çok yatirim yatiklarini vurgulayarak, “Yogun sekilde kamu yatirimlarimiz var. Ama hep bir seylerin eksikligini hissediyorduk. O da Uzunköprü için istihdam agi ortaya koyabilecek olan yatirimlar. Bu da devletten degil özel sektörden geliyor. Çiçek ailesi yatirim için geldiklerinde aklimiza gelen ilk yer Uzunköprü oldu. Çünkü bizler biliyoruz ve inaniyoruz ki burada yapacagimiz yatirim Uzunköprü için baslangiç olacak. Hayirlara vesile olmasini temenni ediyorum” dedi.

Konusmalarin ardindan açilis kurdelesi kesildi.
Kaynak: İHA