Kocasinan'da Mart Ayi Meclis Toplantisi Gerçeklestirildi

Kocasinan Belediyesi Mart Ayi Meclis Toplantisi gerçeklestirildi. Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar yönetiminde gerçeklestirilen meclis toplantisinda 19 gündem maddesi görüsülerek karara baglandi. Meclis toplantisinin açilisinda konusan Baskan Çolakbayrakdar, “Daha güzel bir Kocasinan için ve hemsehrilerimize en iyi hizmeti sunabilmek adina çalismalarimizi araliksiz sürdürüyoruz” dedi.

Kocasinan'da Mart Ayi Meclis Toplantisi Gerçeklestirildi
Kocasinan Belediye Meclis Salonu’nda gerçeklestirilen toplantida 19 gündem maddesi görüsülerek karara baglandi. Meclis toplantisinda Talatpasa, Yenisehir, Oymaagaç, Seker, Beyazsehir, Yenidogan, Zekaibey, Sümer, Erkilet Osmangazi ve Pervane Mahallelerinde imar plan maddeleri görüsüldü. Kocasinan Belediyesi olarak vatandasin huzurunu ve refah seviyesini yükseltmek için çalistiklarina vurgu yapan Baskan Çolakbayrakdar, “Kocasinan, büyüyor, gelisiyor, yenileniyor ve güzellesiyor. Bunlar için ise emek, gayret ve yogun çalismak gerekiyor. Sükür Allah’a Kocasinan’imizin her bir noktasinda mevsim sartlari elverdigi ölçüde çalismalarimizi devam ettiriyoruz. Bütün çabamiz, hemsehrilerimizin mutlu ve huzurlu bir sekilde yasayabilmeleri içindir. Onun için gece-gündüz demeden her kosulda çalismalarimiza devam ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Baskan Çolakbayrakdar’in meclis toplantisinda alinan kararlarin sehrimize ve ülkemize hayirli olmasi temennisinde bulunmasiyla toplanti sona erdi.
Kaynak: İHA