'CHP'nin Ve Birlikte Olusturduklari Gökkusagi Koalisyonunun Ihanetlerini Paylasmaya Gayret Edecegiz'

MHP Genel Sekreteri Ismet Büyükataman, CHP Lideri Kemal Kiliçdaroglu ve Millet Ittifaki’ni elestirerek, "Bikmadan, usanmadan etrafimizdaki ihanet senaryolarini; Kiliçdaroglu ve yönetimindeki CHP’nin ve birlikte olusturduklari gökkusagi koalisyonunun ihanetlerini aziz milletimizle paylasmaya gayret edecegiz" dedi.

'CHP'nin Ve Birlikte Olusturduklari Gökkusagi Koalisyonunun Ihanetlerini Paylasmaya Gayret Edecegiz'


MHP Genel Merkezi tarafindan düzenlenen "Adim Adim 2023 Ilçe Anlatma ve Aydinlatma" toplantisinin ilki Balikesir’in Bandirma ilçesinde gerçeklestirildi.

Bandirma’da partililerin büyük katilimiyla gerçeklestirilen toplantiya MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili Ismet Büyükataman, MHP MYK Üyesi Ibrahim Ünal, MHP MDK Üyesi Muhammet Tekin, MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, MHP Balikesir Il Baskani Ekrem Gökay Yüksel ve çok sayida partili katildi.

Toplantida ilk konusmayi MHP Bandirma Ilçe Baskani Bekir Bozkurt yapti. Bozkurt konusmasinda, Bandirma Teskilati olarak 2023 seçimlerine hazir olduklarini söyledi.



MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili Ismet Büyükataman, konusmasinda CHP Lideri Kemal Kiliçdaroglu ve Millet Ittifaki’ni elestirerek, "Türkiye emin olun geçmisten bugüne hiç muhatap olmadigi bir ölçüde ciddi kusatma ihanet ve dayatma ile karsi karsiyadir. Amacimiz CHP’nin birinci parti oldugu ilçelerde refleksleri bizimle örtüsen CHP’li seçmen kitlesine ulasarak Kiliçdaroglu yönetimindeki partinin onlarin varsaydigi parti olmaktan çok farkli noktalara çevrildigini anlatmak. CHP’nin kapali kapilar ardinda hangi kirli iliskiler, pazarliklar ve ittifaklar içerisinde Türkiye’yi nereye götürmek istediklerini bu kardeslerimizle paylasarak anlatmak, becerebiliyorsak partilerine sahip çikmalarini saglamak. En azindan hiç degilse ülkenin gelecegine bizlerle birlikte sahip çikmalarini temin noktasinda bu toplantilarla gayretlerini ortaya koymalarini saglayacagiz. Her türlü siyasi hesap çikarlarini bir kenara birakarak adeta bir kader seçimi olan telafisi olmayan 2023 seçimlerinde ülkesine sahip çikmasinin önemini ve bunun milletçe omuzlarimiza tevdi edilmesini anlatacagiz. Emin olalim ki Türkiye varsa biz variz. Türkiye varsa AK Parti var. Cumhuriyet Halk Partisi var. Digerleri var. Bu itibarla bikmadan usanmadan etrafimizdaki bu ihanet senaryolarini Kiliçdaroglu ve yönetimindeki CHP’nin ve birlikte olusturduklari gökkusagi koalisyonunun ihanetlerini aziz milletimiz ile paylasmaya gayret edecegiz" diye konustu.

Toplanti, MHP MYK Üyesi Ibrahim Ünal, MHP MDK Üyesi Muhammet Tekin, MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut’un yaptiklari konusmalarin ardindan sona erdi.

(Ömer Turan/IHA)
Kaynak: İHA