Ögrencilere, Deprem Ve Yangin Tatbikati

Yalova’nin Altinova Belediyesi Itfaiye Amirligi, Deprem Haftasi kapsaminda Altinova Bülent Özyürük Çok Programli Anadolu Lisesinde deprem ve yangin tatbikati yapti.

Ögrencilere, Deprem Ve Yangin Tatbikati
Altinova Belediyesi Itfaiye Amirligi, Deprem Haftasi kapsaminda Altinova Bülent Özyürük Çok Programli Anadolu Lisesinde deprem ve yangin tatbikati yapti.

Altinova Belediyesi Itfaiye Amirligi; her türlü afete karsi toplumsal hazirligin önemini vurgulamak ve bilinçlendirme çalismalarina dikkat çekmek amaciyla Altinova Bülent Özyürük Çok Programli Anadolu lisesinde 306 ögrenci ve 34 ögretmeme deprem ve yangin olaylarina karsi teorik ve uygulamali egitim ve tatbikat gerçeklestirdi.

“Devam edecek”

Altinova Belediyesi Itfaiye Amiri Süleyman Çavusoglu, kurumlara deprem ve yangin egitimlerinin belli araliklarla devam edecegini söyledi.

Çavusoglu, “Son olarak; lise ögrencileri ile ögretmenlere deprem öncesi, deprem ani ve deprem sonrasi neler yapilmasi gerektigi, tahliye ve toplanma bölgesinin önemi, 112 Acil Çagri Merkezine verilen ihbarlarda dikkat edilmesi gerekenler ve portatif yangin söndürme cihazi teori ve uygulamali olarak egitimler verildi” diye konustu.

Kaynak: İHA