Alasehir'e Bilim Ve Sanat Merkezi Için Onay Geldi

Manisa’nin Alasehir ilçesinde Ilçe Milli Egitim Müdürlügü bünyesinde açilmasi planlanan Bilim ve Sanat Merkezi için Milli Egitim Bakanligindan onay alindi.

Alasehir'e Bilim Ve Sanat Merkezi Için Onay Geldi
Manisa’nin Alasehir Ilçe Milli Egitim Müdürlügü bünyesinde Bilim ve Sanat Merkezi açilacak. Ilçe Milli Egitim Müdürlügünün yaptigi çalismalar sonucu onay alan Bilim ve Sanat Merkezi kendine ait binasi insa edilene kadar Emine Elem Kayacik Ortaokulu binasinda geçici olarak hizmet verecek.

Açilacak Bilim ve Sanat Merkezi ile zihinsel, görsel sanatlar ve müzik alanlarinda özel yetenekli olan ögrencilerin yeteneklerini gelistirerek, kapasitelerini en üst düzeyde kullanmalari hedefleniyor.

Alasehir için yeni bir firsat oldugunu belirten Alasehir Kaymakami Abdullah Uçgun "Ilçemizde Bilim ve Sanat Merkezi açilmasi talebimizi bakanlik uygun görerek onay verdi. Alasehir için iyi bir firsat olan Bilim ve Sanat Merkezinin açilmasiyla zihinsel, görsel ve müzik gibi özel alanlarda yetenek ve beceriye sahip olan ögrencilerimiz için büyük bir firsat olusturulmustur. Bilim ve Sanat Merkezi, kendine ait binasi yapilincaya kadar Emine Elem Kayacik Ortaokulu binasinda geçici olarak hizmet verecek. Milli Egitim Bakanligi Özel Egitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlügü tarafindan onaylanarak kabul edilen Bilim ve Sanat Merkezinin açilmasina onay veren basta Milli Egitim Bakanimiz olmak üzere, Il Milli Egitim Müdürlügü’ne, kurulus sürecini yakindan takip eden Ilçe Milli Egitim Müdürümüz Hüseyin Günes ve emegi geçen herkese çok tesekkür ediyorum. Ilçemize ve evlatlarimiza hayirli olsun" dedi.

Kaynak: İHA