3. Tesis Yönetim Çalistayi Istanbul'da Düzenlendi

Kentsel Tesis Yönetim Dernegi’nin düzenledigi ’3. Tesis Yönetim Çalistayi’, Istanbul’un 39 ilçesinden katilan profesyonel tesis yönetim sirketleri, paydas firma temsilcileri ve is kadinlarinin genis katilimiyla gerçeklestirildi.

Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Dernegince (TRKTYD) Istanbul’da düzenlenen ‘3. Tesis Yönetim Çalistayi’ 39 ilçeden katilan profesyonel tesis yönetim sirketleri, paydas firma temsilcileri ve is kadinlarinin katilimiyla basladi.

Sektörde yasanan sikintilarin tartisildigi çalistaya AK Parti Istanbul Il Baskani Osman Nuri Kabaktepe, AK Parti Istanbul Il Baskan Yardimcilari Malik Ejder Batur ve Muhammed Emin Özkaya, Pendik Belediye Baskani Ahmet Cin, Tuzla Belediye Baskani Sadi Yazici, Kentsel Tesis Yönetim Dernegi Baskani Suat Sandalci da katildi.

Çalistay’da konusma yapan Kentsel Tesis Yönetim Dernegi Genel Baskani Suat Sandalci, 2,5 milyon istihdamin bulundugunu söyleyerek, “Degisen ve gelisen dünyada tesis yönetim sektörünün hizmet sektörünün en önemli yapi tasi oldu. Covid-19 sürecinde, tüm dünyadaki ekonomik dalgalanmalar sektörleri ekonomik olarak yorsa da, tesis yönetim sirketlerinin faaliyetlerini tüm illerde sürdürdügünü, özellikle pandemi süresince virüs ile mücadelede tüm profesyonel tesis yönetim sirketlerinin 7/24 çalisarak hizmetlerini konutlara ilettik” dedi.

Pandemi sonunda Istanbul’da 81 ilden katilan sektör temsilcileri ile 2. Tesis Yönetim Çalistayi’ni Haziran 2021 tarihinde gerçeklestirdiklerini söyleyen Sandalci, "2. Çalistay ve 2. Zirve programlarindan sonra ortaya 700 sayfalik sektörün sorunlari ve çözüm önerinin içerisinde bulundugu bir eser çikti. Ilk ve tek çalistay kitabinin tüm sektör temsilcilerine, ilgili bakanliklara, kamu kurumlara ilettik” ifadelerini kullandi.

Konusmasinin sonunda Sandalci, "Cumhurbaskanimizin 2053 ve 2071 hedefleri vizyonunda çalismalarimizi sürdürerek, milletimiz için mücadelemizi sürdürecegiz. Belediyeler ile is birligi çalismalarini yürüten Kentsel Tesis Yönetim Dernegi geçtigimiz haftada Düzce Belediyesi ile ekim ayi içerisinde gerçeklestirdikleri is birligi sözlesmesi, Düzce Belediyesi Kültür Merkezi’nde hayata geçirdikleri sertifika çalismalari ile genis ilgi uyandirmisti. Kentsel Tesis Yönetim Dernegi 2022 Yili içerisinde Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanligi ile Sektörel Programlar yapmaya hazirlaniyor” seklinde konustu.

Çalistay sonunda AK Parti Istanbul Il Baskani Osman Nuri Kabaktepe’ye Kentsel Tesis Yönetim Dernegi Baskani Suat Sandalci tablo hediye etti.
Kaynak: İHA