Rusya'nin Ukrayna Sinirinda Rus Ordusuna Ait Mühimmat Deposu Patladi Açiklamasi 4 Yarali

Rusya’nin Ukrayna sinirindaki Belgorod kentinde Rus ordusuna ait büyük bir mühimmat deposunda yasanan patlama nedeniyle 4 Rus askeri yaralandi.

Rusya'nin Ukrayna Sinirinda Rus Ordusuna Ait Mühimmat Deposu Patladi Açiklamasi 4 Yarali
Rusya’nin Ukrayna’ya saldirilari sirasinda Rus ordusu için en çok mühimmat sevkiyatinin gerçeklestigi Belgorod kentinde gece saatlerinde büyük bir patlama meydana geldi. Rus ordusuna ait depodaki patlama nedeniyle kentte büyük bir korku yasanirken, patlamanin siddeti hem kentte hem de Ukrayna’da yogun bir sekilde hissedildi. Rusya Acil Durumlar Bakanligi’na ait ekiplerin yani sira Rusya Savunma Bakanligi ekiplerinin yangini söndürmek için yogun çaba sarf ettigi ögrenilirken, yanginin patlamalar ile beraber devam ettigi açiklandi. Belgorod Valisi Viaçeslav Gladkov, Rus basinina yaptigi açiklamada, "Belgorod bölgemizde patlama sesleri duyuldu. Kirasniy Oktyabir köyü yakinlarinda meydana geldi" ifadelerini kaydetti.

Rus basininin yerel kaynaklara dayandirdigi haberlere göre depoda görevli 4 Rus askerinin yaralandigi ve yarali Rus askerlerinin hastanelere kaldirildigi aktarildi.
Kaynak: İHA